A covid fertőzésbol kigyogyultakat is megilletik majd a többlet jogok amit az oltotaknak kívánnak bevezetni?
Figyelt kérdés
Alitolag a kormány április végén tervezi bevezetni azt hogy aki be van oltva mentesül a covid szabályok alól mivel 4 M főnél több nem igazán oltatja be magát akármennyire is reklámozzák a lakosság fele nem mobilizalhato
De ezzel a döntéssel nyilván még több százezren beoltatnak magukat az így járó előnyökert.
Mivel én magam átestem a fertozesen minden komolyabb gond nélkül (2 hete) már nem tudom elkapni és így fertőzni se legalábbis egy darabig úgy tudom jár majd nekem is igazolvány akkor a többlet jogok is járnak majd? Legalabis egy darabig?
2021. ápr. 7. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!