Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A covid fertőzésbol kigyogyult...

A covid fertőzésbol kigyogyultakat is megilletik majd a többlet jogok amit az oltotaknak kívánnak bevezetni?

Figyelt kérdés

Alitolag a kormány április végén tervezi bevezetni azt hogy aki be van oltva mentesül a covid szabályok alól mivel 4 M főnél több nem igazán oltatja be magát akármennyire is reklámozzák a lakosság fele nem mobilizalhato

De ezzel a döntéssel nyilván még több százezren beoltatnak magukat az így járó előnyökert.

Mivel én magam átestem a fertozesen minden komolyabb gond nélkül (2 hete) már nem tudom elkapni és így fertőzni se legalábbis egy darabig úgy tudom jár majd nekem is igazolvány akkor a többlet jogok is járnak majd? Legalabis egy darabig?

2021. ápr. 7. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
"Állítólag" eddig olvastam
2021. ápr. 7. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

A fertőzésen átesés miatt védetteknek lejárati idővel adják a védettségi igazolványt. Ez 6 hónap az első negatív PCR- vagy ellenanyag-teszt dátumától számolva, ha az az EESZT-ben szerepel (tehát háziorvos rendelte el). Ilyenkor automatán postázzák az igazolványt.

Ha csak sejted, hogy fertőzött voltál és magánúton tesztelteted magad, akkor az ellenanyag-teszt dátumától számított 4 hónapra fogod kapni és neked kell kérvényezni az igazolványt is, aminek 3000Ft-os díja lesz, az antitest-teszt pedig 11.000Ft.

Ha végre lesznek előjogok, akkor minden érvényes igazolvánnyal rendelkezőnek ugyanúgy fognak járni.

2021. ápr. 7. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

“már nem tudom elkapni”

Oh dehogynem. Tudok olyat, aki háromszor is elkapta, egyre rosszabbul volt.

2021. ápr. 8. 06:36
 4/11 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon helyes, ne haragudjon senki, 4,5 millió ember beoltja magát, a lakosság másik fele meg nem hajlandó, azok miatt majd szívjunk mi is, hogy nem mehetünk sehova, mert ők nem méltoztatnak oltakozni? Miattuk, maradjunk tovább otthon, a kutya nem fog...igen is, akinek van kártyája menjen bárhova, akinek meg nincs, az maradjon otthon továbbra is. Nehogy már...
2021. ápr. 8. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
4,de cuki vagy, elmondanád hogy a francba oltakozzak? 28 éves vagyok, nem vagyok kismama és 2 évnél idősebb a gyerekem, nem vagyok sem eüs, sem tanár, sem egyetemista, sem krónikus beteg, és nagyvárosban lakom! Nehogymár én szívjak azért, mert pont bele esik az egyik kategóriába a te nyomorod, és emiatt máris azt hiszed, hogy egy szaros kártya felmutatásával te szartad a spanyol viaszt, köszi! :)
2021. ápr. 9. 00:46
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

2021: Az öregeké és a betegeké a világ, az egészséges ember meg ki van közösítve.

2021. ápr. 9. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
5-ös mit nyerítesz itt most? :) Szövegértés megy? akkor ugorj neki értelmezni mit is írtam, mert pont nem azt, amit ide nyerítettél, vili voltam?, köszi :)
2021. ápr. 9. 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Vill volt az édes drága anyukád, csak nem akkor mikor le is nyelhetett volna ❤️
2021. ápr. 9. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Most komoly egy olyannal vitatkozol, aki azzal akar menő lenni, hogy az öregsége/betegsége miatt kapott egy kártyát és ezzel ő lett a valaki?

2021. ápr. 9. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:

5-6: a főni megmondta, hogy május végére minden regisztráltat be tudunk oltani, június végére meg 7 millió emberre elég vakcinánk lesz.

Szóval attól még, hogy ebben a pillanatban még nem kaphatsz oltást, megéri regisztrálni, mert már nem kell sokat várni rá.

2021. ápr. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!