A Magyar Orvosi Kamara szerint korai még a nyitás. Egyetértesz velük?
Figyelt kérdés
A korlátozások feloldásának jelenleg egészségügyi, járványügyi alapon nyugvó szakmai indoka nincs a testület szerint.2021. ápr. 7. 18:18
21/28 anonim válasza:
Fúú, nagyon keszekusza lett ezért megfogalmazom rendesen. Szóval, ha valaki azt hiszi, hogy ő nyugodtan mehet bárhová, mert nincs veszély, nem biztos, hogy jól is érzékeli. Viszont azt még ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy aki jobban fél, ő ne mehessen az utcára ki, mert veled találkozhat ott. Szóval a ti nézetetek, hogy akkor ő zárkózzon be, a ti elmebajos agyszüleményetek, ugyanis senki se akar bezárkózni. Viszont, ha valaki mehetne bárhová, akkor meg ne fusson össze azzal, aki meg jobban fél, ezt hogyan akarjátok kivitelezni? Ugyanis még egyszer mondom, senki se akar bezárkózni. Ráadásul a másik dolog, hogy ha mindenki egymaga akarja eldönteni, hogy ő neki mi a veszélyes, szerinted mindenki jól dönt majd? Az ország az nem arról szól, hogy mindenki maga eldönti, hogy ő mit akar és beleszar minden másba.
22/28 anonim válasza:
Az én testem én döntésem dolog akkor él, ha másban nem tehetsz kárt. Márpedig az nem kifogás, hogy ő oda ment, ahol én vagyok. Egyszóval, ha te összefutsz vele valahol és megfertőzöd, akkor nem takarózhatsz azzal, hogy ő miért volt ott, mert akkor az ő hibája. Az idióta Dr Görény kommentszekcióban régen kifejtette, hogyha tőle elkapja egy öreg néni a boltban a vírust, az a néni hibája, mert ott volt, ahol ő és nem kellett volna ott lennie, ő döntött így. Na ez téves logika, mert a példa szerint ő a felelőtlensége miatt kapta el a vírust egyrészt, másrészt a néni nem tudta róla, hogy ő vírusos.
Mivel itt másokat is meglehet fertőzni, itt nem a ti döntésetek, hogy ti éppen veszélyben vagytok e.
23/28 anonim válasza:
Ha a Magyar Orvosi Kamarára hallgatnánk, akkor soha többet nem lenne nyitás, hanem bezárva kéne tengetni az életünket
24/28 anonim válasza:
Remélem sokáig nem lesz még itt nyitás.
25/28 anonim válasza:
Remélem újra zárás jön. Ja és senki se kommentelje ide, hogy akkor zárkózz be ha akarsz, nagyon uncsi már. Hajrá zárás!
26/28 anonim válasza:
Szerintem amíg ennyi megbetegedés van, meg ilyen sok a lélegeztetett ember és ennyire sokan halnak meg napi szinten, még korai a nyitás, én azért még várnék, mert megint meg fog ugrani a fertőzöttek száma, így is elég necces már az egészség ügyi ellátás.
27/28 anonim válasza:
26.os: Az nem zavar, hogy a lezárások alatt egyéltalán nem csökkent a fertözöttek száma?
28/28 anonim válasza:
Jah és akkor nyitni kell legyen még több fertőzött, nagyon okos vagy valóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!