A Magyar Orvosi Kamara szerint korai még a nyitás. Egyetértesz velük?
Szerintem a gazdasági nyomor amit a lezárások követnek sokkal több ember életbe kerülnek mint a szabadjára engedett covid lol már lassan 1 éve nincs semmi.
Az orvosok 100 milliókat kerestek.
"Mert a gyakoris felesleges midnen korlátozás pártiak aztán nem szemellenzősök ugye?"
Nem ezt mondtam gügye tóni, de itt most az orvosok véleményrről szólt a kérdés.
"Nem ezt mondtam gügye tóni, de itt most az orvosok véleményrről szólt a kérdés."
Az se volt kérdés, hogy szemellenzősök e. Mellesleg a gyakoris Pistike, aki gimnazistaként lett hobbivirológus azt mondja, hogy semmilyen korlátozás nem kell. Ugyanezt mondja a gyakoris Béla bá is, aki asztalosként kezdte karrierjét de ma már gyakoris szakértő. Az orvosok mást mondanak, ők kit érdekelnek? Ők gyakoriznak? Nem gyakoriznak. Akkor már nem lehetnek okosak se.
Én ha orvos lennék 10 évig is azt mondanám korlátozás kell, az egyik ismerösöm orvos,most államilag nem fogadd senkit covidon kivül, magán ellátás keretében fogadja a betegeket,napi 500 ezer körül keress, most vesznek egy újabb Budapesti lakást, a gyerekei hetente 200 ezer zsebpénz kapnak.
A szakértelmében hiszek zárjunk még pár évet,jó ez így
"Mellesleg a gyakoris Pistike, aki gimnazistaként lett hobbivirológus azt mondja, hogy semmilyen korlátozás nem kell."
Beakadt valami a fogaskerekek közé gügye tóni? Csak ezt ismételgeted, amikor pont arról van szó, hogy ez nem csak virológiai, orvosi kérdés, hanem vannak más szempontok is emellett, csak a hozzád hasonló droidok csak ezt az egy szempontot ismerik el, mert ezt az egyet nyomatja a média minden irányból?
"Beakadt valami a fogaskerekek közé gügye tóni? Csak ezt ismételgeted, amikor pont arról van szó, hogy ez nem csak virológiai, orvosi kérdés, hanem vannak más szempontok is emellett, csak a hozzád hasonló droidok csak ezt az egy szempontot ismerik el, mert ezt az egyet nyomatja a média minden irányból?"
A gyakorisok meg 3 hónapja ugyanazt ismételgetik, hogy semmilyen korlátozás nem kéne, én csak pár órája ismételgetek, ti 3 hónapja, van még lemaradásom hozzátok képest. :DDDDDDDD
Amihez erős propaganda kell az sose jó . Én úgy gondolom nem vagyunk annyira hülyék , hogy csak a szent orvosok szavát higgyük el amit a médiában hangoztatnak .Jó lenne ha lenne módunk politika mentes , pártatlan információkat meghallgatni minden fél részéről ( nyitás és zárás párti ). És azok alapján megfogalmazni mi miben hiszünk .
Szerény véleményen szerint én testem én döntésem . Én bízok az immunrendszeremen . Más pedig csináljon azt amit akar ha fél legyen lehetősége otthon maradni , de ugyanúgy aki nem fél csináljon amit akar .
Itt van velünk a vírus egy éve ha eddig nem készültek fel a korházak jövőre se fognak .
"Amihez erős propaganda kell az sose jó . Én úgy gondolom nem vagyunk annyira hülyék , hogy csak a szent orvosok szavát higgyük el amit a médiában hangoztatnak .Jó lenne ha lenne módunk politika mentes , pártatlan információkat meghallgatni minden fél részéről ( nyitás és zárás párti ). És azok alapján megfogalmazni mi miben hiszünk .
Szerény véleményen szerint én testem én döntésem . Én bízok az immunrendszeremen . Más pedig csináljon azt amit akar ha fél legyen lehetősége otthon maradni , de ugyanúgy aki nem fél csináljon amit akar .
Itt van velünk a vírus egy éve ha eddig nem készültek fel a korházak jövőre se fognak ."
És aki találkozik veled valahol, akkor ő higgye el neked, hogy te nem jelentessz rá veszélyt ugye? Tegyük fel, hogy bárki mehet bárhová. Éppen ez az, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő nincs veszélyben, csak egyébként a másik ember is számít, viszont konkrétan a saját maga helyzetét se biztos, hogy reálisan értékeli az ember. Oké, szerinted neked nincs mitől félni. A másik ember meg aki találkozik veled valahol és te elmész mellette maszk nélkül (mondjuk az utcán), ő meg nem hiszi el neked, hogy te nem jelentessz veszélyt rá.
Egyébként ha valaki szerint neki nincs félnivalója és tegyük fel, hogy igaza van, akkor meg ő ne fusson össze az utcán azokkal, akik meg félnek, hogy ők elkapják.
Az a baj, hogy a szerintetek otthonm rettegni akarók nem otthon akarnak rettegni, ezt ti hiszitek. Viszont ha ők kimennek az utcára, akkor meg te ne menj az utcára, mert azt remélem te se gondolod komolyan, hogy majd ő bezárkózik neked, hogy ne fusson össze veled az utcán. Totálisan félre értelmezitek a helyzetet, valójában senki se akar otthon rettegni, ezt ti képzelitek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!