Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek az orvosok, ápolók miért...

Ezek az orvosok, ápolók miért táncikálnak? Ha akkora járvány van és el vannak havazva, nincs jobb dolguk ennél?

#kórház #Jerusalema #tánckihívás
2021. ápr. 7. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Fene az irigy fajtádat! Hányadszor irod már ki? Nyugtatonak, Neked: https://www.youtube.com/watch?v=unVoLZClhqw
2021. ápr. 7. 19:38
 12/17 anonim válasza:
100%
Csináljak attól még a dolgukat. Egy kis idő nekik is juthat. Ilyen a világ. Vki kitalált vvmot és felveszik és még osszák neten. Akinek tetszik teszik és ennyi :)
2021. ápr. 9. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy észrevettétek, hogy van egy fő koreográfia, és azon belül van vagy 10-20 féle szabadon választott verziója? Még akik az elején kitalálták a kihívást, azok is kicsit máshogy csinálják, mint a többség. ( És itt nem a tányérokra gondolok)
2021. ápr. 15. 23:52
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, de nagyon ízléstelen. És már nemcsak kórházakban van ez a vonaglás, hanem egy csomó random munkahelyen. Kíváncsi vagyok, mi lesz azzal, aki megtagadja :D Engem biztos, hogy semmivel sem lehetne rávenni erre. Még aznap izomból felmondanék.
2021. ápr. 23. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:

1.

Valószínűleg nem az összes orvos és ápoló van egyszerre a forgatáson.

Ha megnézed ezeket a felvételeket, látod, hogy meg van vágva.

2.

Egy nem túlterhelt covid központban azért nincs annyi munka, hogy összecsinálod magad.

Engem, amikor megműtöttek, egy hetet kórházban voltam. A nővérek keményen dolgoztak, de azért volt némi idejük, amikor le tudtak ülni.

3.

Azért ezeket a rövidebb klippeket, amiket összevágtak, elég rövid idő alatt fel lehet venni, a próbák meg valószínűleg nem a vizit alatt voltak, sőt, szerintem egy pár lépésből álló koreográfiához próbák se kellenek, ahhoz meg pláne nem, hogy egyeseknek csak annyi volt a szerepük, hogy a kamera előtt kellett tapsikolniuk vagy rázniuk magukat.

4.

Amúgy meg az is benne van a pakliban, hogy a műszakuk előtt vagy után készültek ezek a felvételek.

5.

Miért irigyli bárki is a kis szórakozást azoktól, akik mások életéért küzdenek, végignézik, ahogy a rák akár a kis egyévest elviszi és hiába próbálnak, semmit sem tehetnek?

Az orvosok és ápolók nem érzéketlen robotok.

2021. júl. 4. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:

14. Válaszolónak,

Nem kötelező mindenkinek, pl egy 1500-2000+ főt foglalkoztató cég hogy venné fel az összes beosztottját?

Illetve, GLS, van egy futáruo, már jól ismerem kinézetre, mégsem láttam a videón és ki van zárva, hogy ennyi ember dolgozzon ott, valószínűleg vannak többen.

Valószínűleg nem az egész munkahelyet csődítik oda, hanem sok esetben részlegenként, országonként vagy városonként esetleg projektenként kiválogatnak x embert

2021. júl. 4. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Sonkatánc :DDDD
2021. júl. 19. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!