Ezek az orvosok, ápolók miért táncikálnak? Ha akkora járvány van és el vannak havazva, nincs jobb dolguk ennél?
1.
Valószínűleg nem az összes orvos és ápoló van egyszerre a forgatáson.
Ha megnézed ezeket a felvételeket, látod, hogy meg van vágva.
2.
Egy nem túlterhelt covid központban azért nincs annyi munka, hogy összecsinálod magad.
Engem, amikor megműtöttek, egy hetet kórházban voltam. A nővérek keményen dolgoztak, de azért volt némi idejük, amikor le tudtak ülni.
3.
Azért ezeket a rövidebb klippeket, amiket összevágtak, elég rövid idő alatt fel lehet venni, a próbák meg valószínűleg nem a vizit alatt voltak, sőt, szerintem egy pár lépésből álló koreográfiához próbák se kellenek, ahhoz meg pláne nem, hogy egyeseknek csak annyi volt a szerepük, hogy a kamera előtt kellett tapsikolniuk vagy rázniuk magukat.
4.
Amúgy meg az is benne van a pakliban, hogy a műszakuk előtt vagy után készültek ezek a felvételek.
5.
Miért irigyli bárki is a kis szórakozást azoktól, akik mások életéért küzdenek, végignézik, ahogy a rák akár a kis egyévest elviszi és hiába próbálnak, semmit sem tehetnek?
Az orvosok és ápolók nem érzéketlen robotok.
14. Válaszolónak,
Nem kötelező mindenkinek, pl egy 1500-2000+ főt foglalkoztató cég hogy venné fel az összes beosztottját?
Illetve, GLS, van egy futáruo, már jól ismerem kinézetre, mégsem láttam a videón és ki van zárva, hogy ennyi ember dolgozzon ott, valószínűleg vannak többen.
Valószínűleg nem az egész munkahelyet csődítik oda, hanem sok esetben részlegenként, országonként vagy városonként esetleg projektenként kiválogatnak x embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!