Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vakcina ellenálló új román...

A vakcina ellenálló új román mutáns miatt újra zárnunk kell majd hetek múlva? Úszott a nyarunk?

Figyelt kérdés

Hiába a 2,5 millió beoltott, még a brit mutánsnál is sokkal vakcina ellenállóbb román mutáns pusztít a szomszédban. És mivel rengeteg határon túli jár át ide, vagy ingázik, vagy húsvétkor a rokonainál volt Erdélyben, így valószínűleg már simán behozta valaki. Valószínűleg egy hónap múlva már új hullámot is indít.

Cseszhetjük a nyarunkat és újra bezárkózhatunk nyáron is a gyerekgyilkos román mutáns ellen?

2021. ápr. 7. 11:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Én már nem is követem milyen mutánsok vannak..... Mert nincsenek. Ez egy baromság, ne hulyeskedjunk már.
2021. ápr. 7. 11:01
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Milyen gyerekgyilkos? Ez meg, nemcsak hogy hazugság, de aljas igaztalan felelemkeltés. Ezért minimum feljelenthetlek rémhírterjesztésért.
2021. ápr. 7. 11:02
 3/20 WorldOfWarcraftAtti ***** válasza:
78%

1. Nem.

2. Nem.

2021. ápr. 7. 11:02
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Nincs román mutáns. De a brittel riogatás után már magadtól is lehetne ennyi eszed.
2021. ápr. 7. 11:03
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
Én nem értem azt a sok naív embert aki nem hiszi el, hogy ennek sose lesz vége ha hagyja magát hülyíteni. Soha-soha nem lesz normális világ, hiába a vakcina, hiába tolják, hogy itt a vége csak be kell tartani a szabályokat...
2021. ápr. 7. 11:13
 6/20 anonim válasza:
96%
Nyáron sose fog berobbanni a covid, mert kell a profit.
2021. ápr. 7. 11:19
 7/20 anonim ***** válasza:
29%

Itt a román mutáns, az újság is megírta!

[link]

2021. ápr. 7. 11:27
 8/20 A kérdező kommentje:
2021. ápr. 7. 11:58
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
Egyetlen mutáns sem létezik azok közül, amikkel riogatnak. Azért találták ki őket, mert az emberek már egyre kevésbé rettegnek, egyre inkább helyén kezelik a koronanáthát. Arra viszont mérget vehetünk, hogy ha már annyian beoltatták magukat, hogy végképp nincs mivel indokolni a jelenlegi covidiktatúrát, akkor ki fogják találni, hogy olyan mutáns terjed, ami ellen nem hat a vakcina, és arra hivatkozva fogják fenntartani a korlátozásokat. Lehet, hogy már a román mutánst is erre találták ki.
2021. ápr. 7. 12:06
 10/20 anonim ***** válasza:
3%
Rekordszámúra emelkedett az elhunytak száma. Tényleg most kell nyitni?
2021. ápr. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!