Orbánt miért nem lehet megállítani? Miért ennyire impotens az ellenzék?
1-es!
Ezzel még várni kell, mert egyenlőre az öt kiló krumpli is boldogít sokakat.
Első: rettenetesen naiv vagy. Ebben az országban ilyen soha nem volt, vagy ha volt, leverték. Ez egyszerűen nem az a nép. Voltál már kint tüntetésen az utóbbi években? Én voltam. Mindenki nagyon dühös volt, és mindenki várt valamire vagy valakire, aztán elment. Tettek, érdemi változások, valódi szervezés soha nem történt. Mi nem az a nép vagyunk.
Utolsó: ezt nem értem, hogy a baloldalnak miért nincs víziója. Pl. egy Márki-Zaynak szerintem van. Vonának is van, bár ő most nem indul. Schiffernek is volt. Ezek az emberek miért nem tudnak felemelkedni? Tényleg Gyurcsány az oka?
"Miért ennyire impotens az ellenzék?"
Az ellenzék két eltérő mentalitású embercsoportból áll. Baloldali és nemzeti felfogásúakból. A baloldaliaknak még nemsikerült levetkőzniük a magyargyűlöletet teljesen, bár, már lépéseket tettek ebben az irányban.
Ha sikerül nekik, akkor a nemzetioldallal közösen könnyedén meneszthetik az álnemzeti orbán-társulatot.
Egy normális ember nem akar politikai pályára törni.
Nyűggel jár, állandó támadásokkal stb.
Tehát maradnak a nemnormálisok...
Mi lehet a motivációjuk?
Pénz hatalom.
Mi a módszer?
Karaktergyilkosság, kamu.
Röviden a Fidesz még akkor jött létre amikor volt célja a politikával az embereknek, ezek a célok megkoptak,és kaptunk egy befásult cinikus szar társaságot.
Az ellenzéknek meg nincs célja a hatalmon és befolyáson kívül.
Szerintem a jobb oldalnak kéne leváltania a kormányt, csak kéne egy normális jobb oldali párt.
Ez nem ellenzék. Ezeket már régen megvette a fidesz kilóra. Ülnek a milliós fizetéssel a parlamentben 0 felelősséggel.
Ezeknek csak egy céljuk van. Nehogy valaki elkezdjen értelmesen politizálni az ellenzéki oldalon, mert az elviszi azt a néhány szavazatot is amivel bejutottak a parlamentbe aztán ha nem ugorják meg a küszöböt akkor oda a párttámogatás, oda a jólét.
De tegyük fel hogy megérkezik egy másik falusi gyerek a hamubasült pogácsával a tarolyában hogy megváltsa a világot Budapesten.
Először is pénzre van szüksége. Nagyon sok pénzre. Kell egy marketing csapat arculatot kell csinálni, el kell juttatni az üzeneteket a leendő választóknak. Aki ezt hajlandó lenne megfinanszírozni az később sok mindent várna cserébe a pénzéért.
Innentől kezdve oda a politikai függetlenség...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!