Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van, hogy a kondite...

Mi értelme van, hogy a konditermeken és az iskolákon kívül kb minden más kinyithat? Miért pont a konditermeket kell bezárva tartani, ha fodrász meg minden más nyithat? Miért pont a mozgási lehetőséget veszik el az embertől?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 7. 00:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

Te kezdtel el itt arrol beszelni, hogy mas irigy rad, te proli

Hirtelen kiderul, hogy senki sem irigy rad, mert nincs is mire.

szarunk az imaidra is, nincs kisebbségi komplexusunk. rendes embernek nezunk ki, elbirjuk az asszonyt, es a futykusunk is felall! ez az, amibol a gyuros faszinak egy se megy, mert asszony nincs, de ha vona meg a futykos nem allna fel a sok koxtol! na hord el magad

2021. ápr. 9. 01:32
 22/37 A kérdező kommentje:
Nektek egyszerűen fáj az, ha valaki sikeres, ezért akarjátok, hogy csődbe menjenek a vállalkozók, mert nem értetek el fele annyit sem az életben mint ők. Azt akarjátok, hogy ne mehessenek edzeni az emberek, mert ti lusták vagytok ehhez, inkább üljön mindenki otthon, zabálják a csipszet, legyenek az emberek elhízottak és krónikus betegek. Ne mehessen senki étterembe, mert nektek pénzetek se lenne ilyenre. Azt akarjátok, hogy mindenkinek olyan szar élete legyen, mint nektek.
2021. ápr. 9. 01:57
 23/37 anonim ***** válasza:
20%
Jajj a proli, már azt is tudja ki sikeres, ki nem. Mondjuk én nem mennék csődbe attól, hogy fél évig nem vok nyitva. Na mindegy, hát van akinek az is siker, hogy bezár a bazár 2 hétre, oszt már állami támogatást kell kérni :D
2021. ápr. 9. 03:10
 24/37 anonim ***** válasza:
58%
Bírom mikor azok pofáznak itt a konditeremről, akik még sose jártak ott és nem tudják milyen ott edzeni. Egészen más otthon edzeni, mint kondiban, ahol van egy jó társaság és van motíváció. Miért fáj vagy baj az egyeseknek, akiknek hiányzik a kondi és szeretik? Az is ugaynolyan sportág, mint a foci, vagy kézi, vagy mint a többi sport. Arról, hogy az ilyenek lusták sportolni, arról nem mi tehetünk. Ennyi erővel mondhatnánk minek van foci? Semmi értelme nincs annak sem.
2021. ápr. 11. 01:23
 25/37 anonim ***** válasza:
39%
Siralmas, hogy akik semmit nem értenek a testépítéshez, edzéshez, azok itt mantrázzák a hülyeségeket, sztereotípiákat. Amíg valakinek nincs benne tapasztalata addig maradjon ilyen téren csendben. Főleg ha még életében nem volt kondiban.
2021. ápr. 11. 01:28
 26/37 anonim ***** válasza:
51%
Nem fáj, leszarjuk, hogy neked hiányzik-e vagy nem. Értsd meg, minket nem érdekel. Nem tartjuk viszont előrébbnek a kondizásotokat SEMMINÉl. Ennyire egyszerű. Azt is leszarjuk, hogy szerinted ki-hol volt.
2021. ápr. 11. 02:00
 27/37 anonim ***** válasza:
66%
Ha ennyire nem érdekel titeket, akkor miért írkáltok ide? Nem kötekedésből kérdezem. "Nem érdekel, leszarom", de azért mégis válaszol, ideír...
2021. ápr. 11. 11:12
 28/37 anonim ***** válasza:
23%
Mert társadalmi kérdés az, hogy mi-mikor nyithat járvány idején. Felfogási problémáid vannak? A kondiban nem adnak észt mondjuk, az biztos. Kompenzáltok, mi?
2021. ápr. 11. 12:37
 29/37 anonim ***** válasza:
69%
Nincsenek. Arra értettem miért kell fikázni a kondit, meg azokat akik edzenek... de látom neked sem adtak észt, ha nem tudtad értelmezni amit írtam.
2021. ápr. 11. 12:41
 30/37 anonim ***** válasza:
45%

Még egyszer elmondom, senki sem fikázná, ha nem állnátok neki olyan hülyeséget írkálni, mint pl. ez

"Nektek egyszerűen fáj az, ha valaki sikeres, ezért akarjátok, hogy csődbe menjenek a vállalkozók, mert nem értetek el fele annyit sem az életben mint ők."

Senkit sem érdekel, továbbra is hangsúlyozom. A sikert nem abban mérik, hogy elmész a kondiba. Kezdjük ott, hogy én például sportoltam egész életemben, a testem "tökéletesnek" minősül, nincs szükségem sem arra, hogy xy megmagyarázza, hogy neki jobb, mert ő kondiba jár heti X alkalommal. Nekem is kellett, a sport miatt. Ettől még nem állok neki vergődni, hogy mekkora király vagyok. Ennyire egyszerű. Egyébként, akinek ennyire fontos, az tud venni otthonra magának dolgokat. A youtube is tele van ötletekkel. Az okos ember feltalálja magát, a hülye sír. Ez a különbség a sikeres ember, meg a nethuszár között.

2021. ápr. 11. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!