Mi értelme van, hogy a konditermeken és az iskolákon kívül kb minden más kinyithat? Miért pont a konditermeket kell bezárva tartani, ha fodrász meg minden más nyithat? Miért pont a mozgási lehetőséget veszik el az embertől?
Te kezdtel el itt arrol beszelni, hogy mas irigy rad, te proli
Hirtelen kiderul, hogy senki sem irigy rad, mert nincs is mire.
szarunk az imaidra is, nincs kisebbségi komplexusunk. rendes embernek nezunk ki, elbirjuk az asszonyt, es a futykusunk is felall! ez az, amibol a gyuros faszinak egy se megy, mert asszony nincs, de ha vona meg a futykos nem allna fel a sok koxtol! na hord el magad
Még egyszer elmondom, senki sem fikázná, ha nem állnátok neki olyan hülyeséget írkálni, mint pl. ez
"Nektek egyszerűen fáj az, ha valaki sikeres, ezért akarjátok, hogy csődbe menjenek a vállalkozók, mert nem értetek el fele annyit sem az életben mint ők."
Senkit sem érdekel, továbbra is hangsúlyozom. A sikert nem abban mérik, hogy elmész a kondiba. Kezdjük ott, hogy én például sportoltam egész életemben, a testem "tökéletesnek" minősül, nincs szükségem sem arra, hogy xy megmagyarázza, hogy neki jobb, mert ő kondiba jár heti X alkalommal. Nekem is kellett, a sport miatt. Ettől még nem állok neki vergődni, hogy mekkora király vagyok. Ennyire egyszerű. Egyébként, akinek ennyire fontos, az tud venni otthonra magának dolgokat. A youtube is tele van ötletekkel. Az okos ember feltalálja magát, a hülye sír. Ez a különbség a sikeres ember, meg a nethuszár között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!