Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szomszéd festő levághatja a...

A szomszéd festő levághatja a hajam , de a szomszéd fodrász nem?

Figyelt kérdés

A jelen törvény szerint csak az nem vághat hajat aki eddig abban a szakmában dolgozott bárki más igen? Vagy hogy van ez ?

Mármint jogilag bárki aki nem dolgozott fodrászként átjöhet lenyírhatja a hajam , de a barátom aki fodrász pedig nem ?

2021. márc. 22. 21:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg így van...feltéve hogy a barátod adna számlát.

De mivel valószínű nem ad, ezért nyugodtan levághatja neked, csak nem benn a szalonban hanem pl. nálad vagy nála - figyelve arra hogy pl. a rosszindulatú szomszéd nem nyom fel (volt már rá példa)

2021. márc. 22. 21:44
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
A festőnek gondolom nincs a hajvágás a vallalkozás tevekenységi körében, szóval pont úgy vághatja mint a fodrász, feketén.
2021. márc. 22. 21:52
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem hinném , hogy maga a tevékenység , hogy levágom valaki haját csak úgy az valami fekete tevékenység lenne . Én vágom le apám haját kopaszra . Akkor én most valami illegálisat csinálok? Nem hinném .

Jaj simán levágatom én a hajamat . Csak belegondoltam milyen vicces , hogy aki fodrász az nem vághat most legálisan hajat , de bárki más igen .

2021. márc. 22. 22:01
 4/18 anonim ***** válasza:
Október 20.-a körül vágattam legutóbb.most megyek haza és ha nem tudok vágatni akkor legközelebb csak június végén tudnék.
2021. márc. 22. 22:12
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Miért, júniusig elbújsz a világ elől vagy miert nem tudsz eljutni fodraszhoz??
2021. márc. 22. 22:16
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Orbán Viktor levághatja!
2021. márc. 22. 22:49
 7/18 anonim ***** válasza:
36%

Én nem olvasok jogszabályokat, de szerintem az üzletnyitas a tilos, nem a tevékenység

Svédországban vagy 10 éve azt vezették be, hogy a saját, otthoni barkácsolás után is be kell fizetni az áfát.

Nem tudom, él-e még a rendszer.

2021. márc. 22. 22:55
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
"A jelen törvény szerint ....." Belinkelnéd?
2021. márc. 22. 22:58
 9/18 anonim ***** válasza:
16%
Neked nem fogja se szomszéd fodrász se szomszéd festő levágni a hajad csak éppen bele akarsz kötni az aktuális rendeletbe. Oké, vannak hülye rendeletek (ezalatt a fölöslegest értem), meg kifejezetten káros rendeletek de azért nem kéne életszerűtlet ötleteket kitalálnod, hogy hogyan tudsz belekötni. AMúgy is feketén csinálná nem?
2021. márc. 23. 00:52
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
5) igen,beköltözök egy kamionba.
2021. márc. 23. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!