Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted mi lesz a holnaptól...

Szerinted mi lesz a holnaptól kezdődő nyitás eredménye?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 20:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%
Nem kötelező kimenni senkinek sem, ahogyan eddig sem volt nyugodtan megteheted hogy továbbra is otthon maradsz ha úgy tartja kedved Nevis oltass csak maradj otthon, nem kötelező ez.
2021. ápr. 6. 21:59
 22/26 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
60%

Hamarosan korlátlan számmal mehetünk focimeccsekre, ugyanis az UEFA bejelentette, hogy nem fogja központilag korlátozni a nézőszámot, hanem minden ország saját maga dönt. Így lett meg pár nap alatt kétésfélmillió, hiszen a futball mindenek felett, adni kellett egy kis csontos a pórnépnek is, hogy feltűnésmentesen tölthessük fel a stadionokat vinnyogó, egymásra sört köpködő hazafiakkal.

Nem azért, én örülök, hogy holnaptól 8 helyett 10-ig maradhatok a haveromnál sörözgetni, de ez azért elég átlátszó. :)

2021. ápr. 7. 00:01
 23/26 anonim ***** válasza:

18

Az egészségügy valójában összeomlott, beszélgess ott dolgozókkal. 4-5x annyi beteget lát el egy ápoló, mint amennyit protokoll szerint kellene neki. Persze, felfogni ezt képtelen vagy te is. Már ott járunk, hogy az orvosi oxigén szállítása is kezd nehézségeket okozni. Sorolhatnék még dolgokat, de minek.

Azt pedig senki sem mondta, hogy eddig vagy addig kell bírni, és vége. Azt mondták, hogy mikor lehet pihenni, kicsit fellélegezni. Elejétől mondták, hogy lesz több hullám, ti vagytok azok, akik ezt is tagadták \ azt híresztelték mindig, hogy kitaláció.

2021. ápr. 7. 01:58
 24/26 anonim ***** válasza:

18, nálunk 12 ágyas az intenzív, erre elég a szakápoló, orvos. Tele soha nincs, nem lehet 100%- os ágykihasználtsággal dolgozni (megyei kh).

Most csak covid-beteg 19 van intenzíven, gépen. Plusz a szokásos 8-9 fő. Ember pont annyi, mint eddig, annyi, hogy essóess átalakították az egyik osztályt, hogy hely legyen.

2021. ápr. 7. 05:39
 25/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem lett semmi, megmondtam előre. :D
2021. máj. 19. 19:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Én is megmondtam, ahogy fogynak az oltakozók úgy fogynak az oltott "covidosok". Mindenhol megfigyelhető ez a furcsa anomális ahol nagy számban oltottak.
2021. máj. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!