Most holnap az edzőtermek is kinyithatnak ?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy eddig is nyitva voltak a korrupt senkiházi pénz perkálóknak, de úgy értem, holnaptól mindenki számára megnyitnak, avagy sem?2021. ápr. 6. 19:23
11/18 anonim válasza:
Kijött a közlöny már múlt héten (51. szám), most csak életbe lép, mert megvan a megszabott oltásmennyiség.
14/18 anonim válasza:
Hát, nem akarok senkit se lebeszélni, de én fejre szoktam edzeni inkább. Ebből eredően nincs is valami hú de kisportolt alkatom, de kit érdekel? Engem nem zavar csöppet sem. A párkeresésben se befolyásolt eddig soha
15/18 anonim válasza:
Ja, biztos valami büfészakos bölcsész vagy aki a mekiben süti a krumplit
16/18 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy kinyitnak, mert végre eltűnnek a "mikor nyitnak az edzőtermek", "nem bírok gyúrás nélkül élni", "leereszt az agyam mert nem tudok edzeni" és hasonló "kérdések".
17/18 A kérdező kommentje:
16-os, de még is itt vagy és hisztizel.., ahelyett, hogy 1 mp alatt tovább lapoznál a kérdésen...xD
2021. ápr. 6. 22:06
18/18 anonim válasza:
Dehogy nyithatnak. Szabadidős tevékenységről nincs rendelkezés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!