A liberalizmus és a tolerancia nem ütközik egymással?
Figyelt kérdés
Ugye a liberalizmus azt tanítja, hogy legyünk szabadok és egyenlőek, legyünk toleránsak, fogadjuk el az lmbtq-sokat stb...
Na DE vannak kultúrák, amik egyszerűen sárbatiporják a liberális értékrendet és a liberalizmus eredményeit. Ilyenek pl az arabok, ahol egy férfinak 10+ felesége lehet, a homoszexuálisoknak halálbüntetés jár stb...
Na most ilyen emberekkel szemben hogy legyünk toleránsak??!
Én úgy hiszem, hogy egy liberális világ csak egyfajta kulturális forradalommal valósulhat meg, ehhez pl létszükséglet az iszlám betiltása és a barbár kultúrák szétzúzása
2021. ápr. 6. 17:34
11/13 anonim válasza:
A BLM remek példa. Egy rasszista szervezetről van szó, tehát aki valóban liberális, az nem támogathatja.
12/13 anonim válasza:
#10: teljesen igazad van, a BLM szélsőséges irányzatával nem is tudok egyetérteni. A társadalmi változások viszont így működnek, egyik szélsőségből a másikba, ami után majd lesz egy arany középút
13/13 anonim válasza:
Bár így lenne, én is ebben bíztam. De most megint egy kiéleződési folyamatot látok, inkább távolodunk az arany középúttól a polaritások felé, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!