11/20 anonim válasza:
444 a független objektív tájákoztatás!
12/20 anonim válasza:
Az összes, csak épp a maga nemében.
13/20 anonim válasza:
A 444-en én még igazat nem olvastam. A többin is csak ritkán, de azért előfordul.
14/20 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes a lepontozók figyelmébe ajánlom,de a fentiek közt szerintem a 444 a legundorítóbb most a vírushelyzetben kiemelkedően, bár a többi sem semmi. Tele vannak a totális lezárást dicsőítő, meg covid pánikoltató cikkekkel, azért egy elvileg liberális csapatnak nem így kéne hozzáállnia a helyzethez, hogy a legdurvábv diktatórikus intézkedéseket éljenzik...
15/20 anonim válasza:
Origo, 888, Pesti Srácok. Ezek a legsuttyóbbak.
16/20 anonim válasza:
ORigo, 888, Pestisrácok. Kb. csak hazugságok mennek rajtuk.
Ellenzéki oldalon a 24.hu is kb. ugyan ez, 444 relatíve már normálsian ír.
17/20 anonim válasza:
#13 gáz lehet ha ennyire nem tudsz olvasni/ennyire alternatív fantáziavilágban élsz. Bár a komcsik közt egyik se ritka
19/20 anonim válasza:
Telex és 444, igazságot és szakmaiságot én itt még nem láttam. Ugyanaz a ferdítő, manipulatív szint mind a kettő, mint az Origo vagy a popsisrácok, csak ezek a másik oldalról.
A 888-t nem ismerem. A hvg és a 24 sem egy színvonal, de ott még elvétve akad normálisan megírt, informáló cikk.
20/20 anonim válasza:
Tök jó, hogy mindenki a kormánypropagandát írja, mikor nem is arról van szó a kérdésben 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!