Budapestiek! Hogyan értékelitek Karácsony Gergely eddigi főpolgármesteri munkáját?
20
Aztán valamiért mégis megalázó vereséget szenvedett. Mondjuk pont azért mert ugyan nem volt magasan a léc, de Demszkyt is alulmúlta. A fidesz ott szúrja tökön magát ha megint őt indítja, nem mintha más fideszestől többet várhatnánk.
#19 "A lehetőségekből kihozza kb. a maximumot a budapestiek és Budapest érdekében."
Kíváncsi lettem. Sorolnád miket is sikerült karácsonynak elérnie az elmúlt másfél évében főpolgármesterként?
Mert ami most megvalósul mint beruházás, fejlesztés, az mind állami beruházásként lesz meg amiket sorra megpróbált leállítani, megakadályozni.
Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy miért is nem kell a külső kerületekben a megkezdett bicikliút beruházás amire pénz is lett volna? Vagy hogy miért nem kell neki a dél-budai centrumkórház, hogy leállíttatták a beruházást? Miért nem kellene a Liget projekt beruházásai? Miért akarta megakadályozni a Liget zöldfelületeinek megújítását?
#26 Értem. Szóval semmit nem tudsz mondani amit Karácsony mint főpolgármester sikeresen megtett a főváros vezetőjeként.
Én is így gondoltam.
Dupla nulla.
Tarlós volt az egyetlen szakember főpolgármester 1945 óta.
Karácsony egy műveletlen, félanalfabéta szélhámos, Gyurcsány-klán bábja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!