Budapestiek! Hogyan értékelitek Karácsony Gergely eddigi főpolgármesteri munkáját?
Állítólag tavaly októberben az Államkincstár és a Magyar Nemzet szerint 133,9 milliárd forintnyi állampapírja volt a fővárosnak, valamint további 85,6 milliárd forintja volt készpénzben. Ezen kívül 2021 és 2027 között 3000 milliárd forint fejlesztési támogatást fog kapni a kormánytól EU-s támogatás keretében.
11
Ennek kétszerese elfolyik Felcsútra csak egy hónapban.
Kit érdekel, a főváros pénzéről beszélünk nem Felcsútról.
Látom vagy végig sem olvastad vagy nem sikerült megértened amit írtam, ugyanis én is pont ugyanezzel fejeztem be a mondandómat, hogy EU-s támogatás. Mindegy is.
Nem csak most lett “megszánva” a főváros, az EU-s pénzek tetemes része mindig is ide folyt be, nem pedig olyan térségekbe, ahol sokkal nagyobb szükség lenne rá. Nézz utána, ha gondolod, én igazából ezt egy parttalan vitának tekintem, mert a Karácsony hitelesebb forrás mint a kormányzati szervek, ugyanis sokak fejében a kormány csak hazudhat, Karácsony meg csak igazat mondhat, mert ugye neki érdekében nem állhat hazudni. :)
15
Ha összevetem a Karácsony mennyit hazudott az elmúlt 10 évben meg a kormány, akkor van számodra egy rossz hírem.. :)
Igazad van, Karácsony csak egy semmihez nem értő jól lakott óvodás, még arról sem volt fogalma míg zuglót igazgatta, hogy az Örs vezér terének egyik fele hozzá tartozik és nem Kőbányához az egész. Nem csoda hát, hogy tanácsadók tömkelegét kellett felvennie maga mellé, a csöveskedő főváros pénzén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!