Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ujhelyi István publikációja...

Ujhelyi István publikációja szerint júniusig egész lakosságnak elegendő vakcina érkezik, miért nem lehet a nyitással ezt megvárni?

Figyelt kérdés
Most komolyan nem lehet még 1-2 hónapot kibírni, aztán ha mindenki be van oltva akkor lehet nyitni együtemben, nyáron már akár fesztiválozhatnátok is aki erre vágyik
2021. ápr. 5. 12:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

3 milliónál biztosan több herpeszes halt már meg, tehát ebből kiindulva a herpesz veszélyesebb, mint a koronavírus.

A covidról már tudjuk, hogy nem veszélyes, és nincs semmilyen hosszú távú szövődménye. A vakcinákról semmi ilyesmit nem tudunk.

2021. ápr. 5. 13:31
 12/25 anonim ***** válasza:

#10 Nyugaton is ugyanez volt. Amit még eddig elfelejtettem megemlíteni, hogy a kórházakban sok covidost megölnek.

[link]

2021. ápr. 5. 13:32
 13/25 anonim ***** válasza:

Szerintem egy év alatt nem halt meg több, mint 3 millió herpeszes. Viszont

fürdésben igen. Azok akik elpatkolnak, rendszeresen fürdenek, vagy zuhanyoznak. A dihidrogén-monoxid veszélyes! :D

"A covidról már tudjuk, hogy nem veszélyes, és nincs semmilyen hosszú távú szövődménye."

Honan tudjuk? Lehet hogy 3 év múlva katapultálja a fejed.

Nem volt ugyanez nyugaton.

Akit lélegeztetőre raknak eleve olyan állapotban van, hogy lélegeztetőgép nélkül meghalna. Lélegeztetővel együtt van 20% esély a túlélésre.

2021. ápr. 5. 13:42
 14/25 anonim ***** válasza:

#13 Jó a hasonlatod a dihidrogén-monoxiddal, a covidnak is könnyen lehet, hogy éppen ennyi köze van az érintettek halálához.

A lélegeztetőgéppel kapcsolatban olvasd el a cikket, amit linkeltem!

2021. ápr. 5. 13:50
 15/25 anonim ***** válasza:

Orvosok szerint meg nem. Ha csak 1%-uknál fő ok a koronavírus, már akkor veszélyesebb, mint az oltás. De a tavaszi olaszországi áldozatok közül talán minden 8-ikat könyveltek el hivatalosan koronás áldozatnak.

De még ha nem is vennénk haláloknak, aki elkapja azok közül több millióan mégiscsak kórházi kezelésre szorultak. Az oltástól hanyan kerültek kórházba?

Olvastam már ezt a cikket, nem először linkelik be.

Az meg hogy rosszul kezelik őket, és ebbe halnak bele, fordított logika. Ha téged elgázolnak és kezdesz elvérezni, én meg tudás és eszközök hiányában nem tudom elállítani a vérzésed, akkor én öltelek meg, nem az aki elütött? A középkorban nem a fertőzésben haltak meg, hanem az tetanusz hiányába?

Lehet a krónikus betegek közül sem a krónikus betegségben haltak meg valójában, hanem a fő ok: szívmegállás. :D

2021. ápr. 5. 15:24
 16/25 anonim ***** válasza:

Az oltásnak lehetnek rövid és hosszú távú szövődményei. A rövid távúakról hallgatnak, és ami kiderül, igyekeznek eltussolni (lásd Astra és vérrögképződés). A hosszú távúakról senki nem tud semmit. Szóval simán lehet veszélyesebb, mint a koronavírus.

Az elgázolás és az elvérzés rossz példa. Inkább azt mondanám példának, hogy lehorzsolom a lábamat, te meg egy koszos ragtapasszal ragasztod le, amitől vérmérgezést kapok, és vagy belehalok, vagy amputálják a lábamat.

2021. ápr. 5. 15:35
 17/25 anonim ***** válasza:

De a koronavírus hosszútávú hatásairól sem tudunk ilyen alapon. 1 év 4 hónapja van velünk. Az oltás klinikai vizsgálatai tavaly nyáron kezdődtek. A covidnak kicsivel több, mint fél év előnye van. Egyikről sem tudjuk, hogy mit okoz 5 év múlva.

2021. ápr. 5. 15:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Más náthavírusokról, illetve az új koronavírus legközelebbi rokonáról, a SARS-ról tudjuk, hogy nem, vagy csak nagyon elvétve okoznak hosszú távú szövődményeket, ezért joggal feltételezhetjük, hogy az új koronavírus sem fog. Ha felfedeznénk mondjuk egy új majomfajt, arról sem hinné senki, hogy tud repülni, mert az eddig ismert majomfajok sem tudnak.
2021. ápr. 5. 15:55
 19/25 anonim ***** válasza:

Más náthavírusok nem is okozzák, hogy ennyi ember kórházba kerüljön. Feltételezhettük volna, ez sem lesz ilyen, mégsem így lett.

Azt is feltételezhettük volna, hogy minden delfinfaj sós vízi, aztán mégis felfedeztek egy édesvízi fajt. A kacsacsőrű emlősről, amelyik nem elevenen szül, már ne is beszéljünk.

De ha te meg szeretnél bízni a feltételezésekben, akkor bízhatnál a modern orvostudományban és.nem szokott előfordulni vakcináknál, hogy hosszútávú szövődmény lépne fel.

Egyébként már most megállapították, hogy a covidnak van hosszútávú szövődménye, igaz nem súlyos. A rövidtávú mellékhatások szinte mindig súlyosabbak, mint a hosszútávú. Feltételezhetjük az oltásnál is, hogy ha nem okoz rövid távon súlyos szövődményeket, akkor a hosszú távú még enyhébb.

2021. ápr. 5. 16:13
 20/25 anonim ***** válasza:

Ezzel sem kellene kórházba kerülnie (szinte) senkinek. A bajt a szándékos pánikkeltés, a mimmeghalunk-kampány okozza, ami miatt sokan két köhögéssel kórházba vitetik magukat. A nem covid nátháról mindenki tudja, hogy nem halunk meg benne, a covidról viszont sokan azt hiszik, hogy aki elkapja, az belehal, köszönhetően a médiának. Emellett nagyon sokan eleve a kórházban kapják el, már eleve ott vannak.

Semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a covidnak lenne hosszú távú szövődménye, mivel akinél valami rendelleneset találtak utána, arról nem tudjuk, hogy előtte nem állt-e fenn ugyanez a rendellenesség (de még ha nem, akkor sem jelenthető ki, hogy a covid okozta, főleg ilyen alacsony esetszámnál). Az oltás egész más tészta, mint a betegségek, az hosszú távon is simán okozhat súlyos szövődményeket, még ha rövid távon nem okozna is (de okoz, legalábbis a halál szerintem elég súlyos szövődmény).

2021. ápr. 5. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!