És miért pont nálunk ennyire erős? Mikor itt is majdnem minden hosszú hónapok óta le van zárva, maszkviselés, minden korlátozás be volt vezetve?
2021. ápr. 4. 21:01
1/9 molnarmarcell21 válasza:
A vírus brit variánsa miatt van.
Azért ilyen erős, mert nálunk elég lazák voltak a korlátozások és későn szigorítottak.
2021. ápr. 4. 21:07
2/9 anonim válasza:
Mostanra sok olyan embernek is elege van a korlátozásokból, és lesz.rja, aki korábban komolyan vette. Nézd csak meg hány 5-10 fős csoport ül egymás nyakán a Duna partján. Nemhogy maszk nélkül, de egy üvegből borozgatva.
2021. ápr. 4. 21:11
3/9 anonim válasza:
A maszkviselés az nem véd meg semmitől, az egy nesze semmi, a rettegőknek hamis megnyugvást nyújtó, de a nem-rettegőknek idegesítő társadalmi kényszer.
A korlátozások szarok. Mivel nyitva voltak az általános iskolák (és most is van felügyelet) ezért minden családba eljut a vírus. Valamint a tömeg munkahelyek, gyárak is nyitva vannak.
Reggel és délután a tömegközlekedés szarásig van tömve.
Fél gőzzel nem lehet elérni semmit. Vagy teljes lezárásnak vagy teljes feloldásnak lenne értelme. A fél-megoldásokkal csak a gazdaságot és a saját életünket basszuk el, de a vírus terjedését nem.
2021. ápr. 4. 21:15
4/9 anonim válasza:
Választásokig szeretnék megtartani, de mindenképpen minél későbbre kitolni. Britt variánsokról hadoválnak, mintha maga a covid19 nem lenne már amúgyis fertőző, csak kelett egy újabb csont, amivel rémisztenek, addig vígan kilopják alólad az őseid által létrehozott közvagyont. Miközben a híradójukban kizárólag eus korházakkal pédálóznak, a hazait nem mutatják. A politikai mocsokkal átitatott egészségügy aláása a bizalmat.
2021. ápr. 4. 21:15
5/9 anonim válasza:
"A vírus brit variánsa miatt van."
A briteknél járvány sincs, nem hogy variáns.
2021. ápr. 4. 21:35
6/9 anonim válasza:
Ezt a kamuembereket bírom...
Ez kb olyan mint melóba az új kollegának mondtam,hogy 24-be vagyok,azt este meglepődik,hogy még ott vagyok,,,mondom mivan ?
Erre beszól,azt hidtem hogy csak kamuzól..
Mondom magamban mit kamuznák már ezzel te,,hulye..
Ezek biztos kamukörnyezetben nőttek fel,kamucsaláddal...
2021. ápr. 4. 21:38
7/9 anonim válasza:
#5: Most már szorul vissza náluk, de télen még nem volt ilyen jó a helyzet az Egyesült Királyságban. Akkor jött létre a brit mutáns, ami februárban már eljutott hozzánk.
2021. ápr. 4. 22:31
8/9 anonim válasza:
Télen se nagyon volt ott semmi. A szokásos pár szájmaszkos rettegő, de beteg sehol.
2021. ápr. 5. 00:49
9/9 A kérdező kommentje:
3-as: más országokban nem ugyanez ment? Vagy ott szigorúbban volt véve, hogy nem lett ekkora a járvány?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!