Miért nem teszik kötelezővé az oltást?
Figyelt kérdés
Természetesen nem arról van szó, hogy kötelezzenek bárkit is az oltásra, hanem arról, hogyha a tisztelt állampolgár nem oltatja be magát, akkor egyszerűen ne tehesse ki a lábát a házából.
Tehát nem kötelezhető senki sem az oltásra, viszont ha nincs beoltva az állampolgár, akkor ne léphessen ki a házából, ne csinálhasson semmit. Nekem ez a meglátásom, ez lenne a célravezető.
Természetesen úgy értve, hogyha a kedves állampolgár regisztrál az oltásra és várólistán van, akkor már kiléphet az otthonából és minden működhet szokás szerint.
2021. ápr. 4. 18:25
11/15 anonim válasza:
A 7-es hozzászólásból egyértelmű, hogy trollkérdés.
12/15 anonim válasza:
Ha kényszerítenéd rá az embert az pont olyan mint ha kötelezővé tennéd.nincs valami sok eszed.ennél sokkal egyszerűbb a teljes nyitás.
13/15 anonim válasza:
Sok oka van. Az egyik, hogy nincs elég oltóanyag.
14/15 anonim válasza:
És akinek olyan egészségügyi problémája van, ami miatt nem ajánlják neki az oltást? Mert én például ilyen vagyok és én kérek elnézést, hogy nem mérgezem magamat, főleg, hogy gyerekvállalás előtt állok, amit nem szeretnék kockáztatni.
15/15 anonim válasza:
Azért nem kötelezik, mert akkor az államnak kéne vállalnia a felelősséget az esetleges egészségkárosodásért, halálért. Így meg mindenki önként oltatja magát és még egy papírt is aláíratnak vele, hogy vállalja a felelősséget. Szóval ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!