Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges hogy ilyen módön...

Lehetséges hogy ilyen módön "kötelezővé" teszik az oltást?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha nem vagy beoltva akkor megtiltanak egy csomó dolgot pl.: repülés, egyetem vagy egészségügyben dolgozók/pedagógusok nem mehetnek dolgozni(mondjuk itt magukkal szúrnának ki)?

Mi a véleményetek erről?

2021. jan. 2. 15:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Mivel egyéni vállalkozó vagyok, rám nem lesz érvényes, nekem nem kötelezheti munkahely. Repülni meg nem szoktam
2021. jan. 2. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Kormányunk már elszólta magát, hogy ez a terv

[link]

[link]

Pár link,mielőtt jönnének a lekonteóslaposföldesezések.

2021. jan. 2. 16:01
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Lehetséges.
2021. jan. 2. 16:11
 4/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
64%
Az egész világon ezt tervezik.
2021. jan. 2. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az emberek többsége nem adatja be ,akkor vagy csődbe mennek azok a helyek amelyek megkövetelik az igazolást vagy visszakoznak.
2021. jan. 2. 16:20
 6/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
13%

"Ha az emberek többsége nem adatja be ,akkor vagy csődbe mennek azok a helyek amelyek megkövetelik az igazolást vagy visszakoznak."

Ha viszont a helyzet fordított, tehát (sokkal) többen kapják meg az oltást, mint nem, akkor viszont a renitens helyek fognak rosszul járni. És ha körülnézel a világban (ma ajánlották itt nekem, tök jó dolog!), akkor nem sok olyan ország van, ahol ennyire oltásellenesek az emberek, mint nálunk. Tehát várhatóan jó nagy cumi lesz országon belül evickélni az oltáselleneseknek.

2021. jan. 2. 16:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudják törvényi erőre hozni,mivel a vakcinának nem volt emberkísérleti fázisa.Ezért jelen pillanatban az oltásban való részvétel,önkéntes emberkísérletben való részvétel.Emberkísérletben pedig csak önkéntes alapon lehet részt venni.Senki nem kötelezhető rá,és nem is érheti hátrányos megkülönböztetés ha nem hajlandó részt venni benne.
2021. jan. 2. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet majd korlátozni senkit, és ez így van jól, a német miniszter azért elég nagy ember, hogy ilyet mondjon.

(ugyanaz a hír, csak van, aki nem szereti az indexet)

[link]

[link]

2021. jan. 2. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:

7

No meg csak feltételes forgalomba hozatali engedélyt kapott:

[link]

[link]

2021. jan. 2. 17:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos lehetséges, de magukat szivatnák, és főleg azonnal eltakaritaná őket a népharag. A kormány tagok jobban ragaszkodnak a pozicióikhoz annál minthogy egy ilyennel tegyék magukat népszerűtlenné.
2021. jan. 2. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!