Vajon az ide írogató nagy hazaszerető, nacionalisták, ha lehetőség lenne rá, fegyvert ragadnának, és meghalnának a hazáért?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, ha már akkora mélymagyarok, mennyien áldoznák fel az életüket?
Persze leírni egyszerű, de amikor a fejed mellett repesztenek a gránátok, golyók, akkor megnézném a reakcióikat.
2021. ápr. 3. 20:53
21/22 anonim válasza:
Milyen 22? De ha nekem írtad akkor elmondom, hogy igen ott vagyok meg alapból miért lenne olyan meglepő hogy voltam kint afgánba nem csak a kitudja milyen katonák mehetnek ki szóval. De ahogy látom amúgy hogy neked hiába beszélnék
22/22 anonim válasza:
Bocs elment az áram folytatom :
Egyébként az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandárjában vagyok a néhai KMZ tagja ezáltál ki tudtam jutni afganisztánba (de csak jelzem hogy az átlag katona is kikerülhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!