Vajon az ide írogató nagy hazaszerető, nacionalisták, ha lehetőség lenne rá, fegyvert ragadnának, és meghalnának a hazáért?
Csak érdekel, ha már akkora mélymagyarok, mennyien áldoznák fel az életüket?
Persze leírni egyszerű, de amikor a fejed mellett repesztenek a gránátok, golyók, akkor megnézném a reakcióikat.
Simán mutatnám az utat merre menjenek,meg az irányt,hogy hova lőjenek.
Irány: -K.-DK.
" ha lehetőség lenne rá, fegyvert ragadnának, és meghalnának a hazáért?"
LEHETŐSÉG?
Nem. Lehetőség bármikor lenne rá - csak olyan ostoba nem lesz senki, hogy egy lehetőség keljen neki és meghaljon.
Ha KÉNYSZERHELYZET LENNE amiben védenem kellene a családomat az országommal, akkor igen, akár meg is halnék érte.
Azt azért vágod, hogy engem senki nem sorozna be, mert rohannék a legközelebbi békés országba?
Nem fogok egy elmebajos politikus hülyesége miatt meghalni, vagy az életem hátralévő részét kéz/láb nélkül leélni, mikor ők ott fent kényelemben vészelik át a világégést? Egy politikus sem küldené ki a családját a frontra, nekem vajon miért kellene menni?
Ez egy kérdés, olyat írok ki, amilyet akarok.
Olyan mentalitás, hogy nem fogom senki kedvéért az egy darab életemet feláldozni, idióta politikusok kedvéért, akik majd a fűtött, védett helyen vígan elvannak.
Menjél szépen a frontra, mehetsz most is a honvédség keretében háborús területre. Te is csak itt írogatod a hülye hazaszeretetes baromságodat, de amikor már harcolni kellene, füledet farkafat behúznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!