Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon az ide írogató nagy...

Vajon az ide írogató nagy hazaszerető, nacionalisták, ha lehetőség lenne rá, fegyvert ragadnának, és meghalnának a hazáért?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, ha már akkora mélymagyarok, mennyien áldoznák fel az életüket?

Persze leírni egyszerű, de amikor a fejed mellett repesztenek a gránátok, golyók, akkor megnézném a reakcióikat.

2021. ápr. 3. 20:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
#4: Asszem, te az ellenzéki megmozdulások létszámáról beszélsz. Ott már az is megesett, hogy a főszervező egyenként számolta meg a tüntetőket, de még 100-an sem voltak, ezért csak a járdán vonulhattak, mivel ez a szabály. Jobboldali megmozdulásokon a több százezres tömeg sem ritka (lásd: 2002 Kossuth tér, vagy bármelyik Békemenet).
2021. ápr. 3. 21:47
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Simán mutatnám az utat merre menjenek,meg az irányt,hogy hova lőjenek.

Irány: -K.-DK.

2021. ápr. 3. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű többen akadnának közülük, mint azok közül akik egy Magyarországhoz semmiképpen nem kapcsolódó "szervezet" itthoni ledöntött szobra miatt sírták tele a párnájukat.
2021. ápr. 3. 22:28
 14/22 anonim ***** válasza:

" ha lehetőség lenne rá, fegyvert ragadnának, és meghalnának a hazáért?"

LEHETŐSÉG?

Nem. Lehetőség bármikor lenne rá - csak olyan ostoba nem lesz senki, hogy egy lehetőség keljen neki és meghaljon.

Ha KÉNYSZERHELYZET LENNE amiben védenem kellene a családomat az országommal, akkor igen, akár meg is halnék érte.

2021. ápr. 4. 01:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen. Remélem, szükség is lesz rá hamarosan, mert kitör a forradalom a covidiktatúra ellen.
2021. ápr. 4. 07:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért vágod, hogyha megtámadják Magyarországot akkor téged is besoroznak, nem csak a hazaszerető embereket?
2021. ápr. 6. 13:05
 17/22 A kérdező kommentje:

Azt azért vágod, hogy engem senki nem sorozna be, mert rohannék a legközelebbi békés országba?

Nem fogok egy elmebajos politikus hülyesége miatt meghalni, vagy az életem hátralévő részét kéz/láb nélkül leélni, mikor ők ott fent kényelemben vészelik át a világégést? Egy politikus sem küldené ki a családját a frontra, nekem vajon miért kellene menni?

2021. ápr. 6. 13:27
 18/22 A kérdező kommentje:

Ez egy kérdés, olyat írok ki, amilyet akarok.

Olyan mentalitás, hogy nem fogom senki kedvéért az egy darab életemet feláldozni, idióta politikusok kedvéért, akik majd a fűtött, védett helyen vígan elvannak.

Menjél szépen a frontra, mehetsz most is a honvédség keretében háborús területre. Te is csak itt írogatod a hülye hazaszeretetes baromságodat, de amikor már harcolni kellene, füledet farkafat behúznád.

2021. okt. 17. 23:19
 19/22 anonim ***** válasza:
47%
Jaaaaa bocs a honvédségnél vagyok de 2-szer voltam kint Afganisztánban szóval ne beszélj nekem itt arról, hogy csak irogatok
2021. okt. 18. 07:02
 20/22 A kérdező kommentje:
22 igen, igen, persze persze. Hahaha.
2021. okt. 18. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!