Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mely cégeket,ágazatokat...

Everlight kérdése:

Mely cégeket,ágazatokat adóztatnád meg a válság mérséklésére?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 10:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
42%

Kb. 10-15 éve nem vettem be semmilyen gyógyszert, fájdalomcsillapítót leszámítva, de azt is csak végső esetben. Azóta megfázásnál komolyabb betegségem nem volt (a covidot is beleértve, az még enyhébb volt).

A gyógyszergyáraknak annyira érdekük, hogy egészségesek legyünk, mint a fegyvergyáraknak a világbéke.

2021. ápr. 5. 10:26
 32/35 anonim ***** válasza:
9%
#31 detto influenzával is rettegtettek, de soha nem kaptam még el legalábbis nem tudok róla pedig soha sem védekeztem ellene.
2021. ápr. 5. 10:41
 33/35 anonim ***** válasza:

31

Ez butaság, már csak azért is, mert egyetlen fegyvergyár sem lesz felkapott, ha a fegyverei besülnek, nem lőnek, nem tudnak semmit sem csinálni.

32

Elkaptad nagyon sokszor, az emberek többsége fel sem ismeri.

2021. ápr. 5. 16:09
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
#33 Ebben különböznek a fegyverek a gyógyszerektől. A gyógyszert akkor is venni fogják, ha nem gyógyít meg, csak a tüneteket enyhíti. Ha emellett rombolja az immunrendszert, azt úgysem veszi észre senki. Ezenkívül van az úgynevezett placebóhatás: ha a fegyver csütörtököt mond, akkor hiába hiszed, hogy működik, nem hal meg tőle az ellenség; viszont ha egy hatástalan gyógyszerről azt hiszed, hogy hatásos, akkor gyakran tényleg jobban leszel tőle. Erre is erősen rá szoktak játszani.
2021. ápr. 5. 18:36
 35/35 anonim ***** válasza:
52%

Ezt a laikusnak sem mondható baromságot nem tudom minek kell terjeszteni? Nem gyógyulsz meg? Rakás gyógyszert tudnék mondani, ami gyógyít. Mit nem lehet? Magas vérnyomás pl. Ha már szétcseszted a teljes kardiovascularis rendszered, mit szeretnél tenni?

A placebot pedig ne keverd ide, valószínüleg nem sokat tudsz róla. Egyetlen gyógyszert sem engedélyeznek, ami kettős vaktesztek sorozatán nem tud placebo felett teljesíteni. Ne keverd a homeopátiás lófsszal

2021. ápr. 5. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!