Fideszesek, nektek mikor "elég"?
A fidesz válságkezelése eddig sem volt túl jó sem a halálozást nézve sem a szociális segítseget nézve. Ma végképp bebizonyosodott ez. Az ellenzék javasolta, hogy csökkentsék a képviselők (vírus alatt megemelt) fizetésé és csoportosítsák át szociális, egészségügyi dolgozókra. Fidesz azonnal leszavazta és meg sem indokolták (nem mintha bármit megindokolnának).
Mikor telik be nálatok a pohár? Nektek sosem elég a rosszból?
1,
A Fidesz alatt nőtt a környezetemben mindenki bére, a terhek pedig csökkentek, tehát jobban élünk.
2,
Családtámogatás kiemelkedő nem csak itthon hanem világszinten.
3,
A vírusról nem az Orbán kormány tehet, mivel az egész világon jelen van hiába próbálják az ellenzéki pártok és a hozzád hasonló 1 bites birka szavazóik ezt a propagandát nyomatni.
Minden ország megsínyli ezt.
4,
A fizetés emeléshez az ellenzéki képviselők is kellenek, fura módon, egyöntetűen szavazzák meg mindig a fizetés emelést, persze a védekezést azt már nem.
Sajnos a rögvalóság, hogy az ellenzéki szavazók nagy része buta, egyszerű és bedől a hamis ígéreteknek. EU bér, EU nyugdíj, euró, 4 napos munkahét és a többi maszlag amit még azt se hiszi el aki ígéri.
Van a másik réteg aki dolgozni nem szeret és megint a segélyrendszert szeretné.
Van még egy réteg akinek akkor menne jól a sora ha a balos cimborák ülnének a húsosfazéknál és ő is odaférne emiatt.
"bedől a hamis ígéreteknek"
Hát nem tudom. Szerintem kormánypárti oldalról ez hatványozottan bizonyított, ha az elmúlt 11 évet nézzük.
Senki nem mondta hogy orbán tehet róla. Lehet meglepődsz de az ellenzék sem.
Én azt kérdeztem hogy ez nem akaszt ki titeket? Illetve nem csak ez az egy hanem a rengeteg kínos ügy?
2#
1. Meg az árak is nőttek..
2. Az emberek nagy része nem abban a korban van
3. A Gyurcsány alatt is válság volt, mégis azzal példálóztok. 400 ft a benzin, monnyon le. Magas államadósság, monnyon le. Egekben az euro, monnyon le. Most meg kusd van .
4.egyetértek
Csak szólok, nem vagyok se fideszes, se dk-s, tőlem egy kötélen lóghat a 2 köcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!