Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, nektek mikor "elég"?

Fideszesek, nektek mikor "elég"?

Figyelt kérdés

A fidesz válságkezelése eddig sem volt túl jó sem a halálozást nézve sem a szociális segítseget nézve. Ma végképp bebizonyosodott ez. Az ellenzék javasolta, hogy csökkentsék a képviselők (vírus alatt megemelt) fizetésé és csoportosítsák át szociális, egészségügyi dolgozókra. Fidesz azonnal leszavazta és meg sem indokolták (nem mintha bármit megindokolnának).

Mikor telik be nálatok a pohár? Nektek sosem elég a rosszból?

2021. márc. 24. 18:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Itt

[link]

2021. márc. 24. 18:47
 2/16 anonim ***** válasza:
17%

1,

A Fidesz alatt nőtt a környezetemben mindenki bére, a terhek pedig csökkentek, tehát jobban élünk.

2,

Családtámogatás kiemelkedő nem csak itthon hanem világszinten.

3,

A vírusról nem az Orbán kormány tehet, mivel az egész világon jelen van hiába próbálják az ellenzéki pártok és a hozzád hasonló 1 bites birka szavazóik ezt a propagandát nyomatni.

Minden ország megsínyli ezt.

4,

A fizetés emeléshez az ellenzéki képviselők is kellenek, fura módon, egyöntetűen szavazzák meg mindig a fizetés emelést, persze a védekezést azt már nem.

Sajnos a rögvalóság, hogy az ellenzéki szavazók nagy része buta, egyszerű és bedől a hamis ígéreteknek. EU bér, EU nyugdíj, euró, 4 napos munkahét és a többi maszlag amit még azt se hiszi el aki ígéri.

Van a másik réteg aki dolgozni nem szeret és megint a segélyrendszert szeretné.

Van még egy réteg akinek akkor menne jól a sora ha a balos cimborák ülnének a húsosfazéknál és ő is odaférne emiatt.

2021. márc. 24. 18:48
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Hidd el, hogy a fanatikus fideszesek jó része telibe leszarja, amiket leírtál problémákat, mert megvan neki a saját kiskádári élete, a közélet nem érdekli Orbánon kívül. Van csok, közmunka, nyugdíjemelés, hitel hitellel és ennyi elég is a népnek.
2021. márc. 24. 18:54
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

"bedől a hamis ígéreteknek"

Hát nem tudom. Szerintem kormánypárti oldalról ez hatványozottan bizonyított, ha az elmúlt 11 évet nézzük.

2021. márc. 24. 18:55
 5/16 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy orbán tehet róla. Lehet meglepődsz de az ellenzék sem.

Én azt kérdeztem hogy ez nem akaszt ki titeket? Illetve nem csak ez az egy hanem a rengeteg kínos ügy?

2021. márc. 24. 18:56
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
2: Egész hónapban nem röhögtem ekkorát és ennyit, köszönöm neked. Igaz, ismerem már ezt az elcsépelt propagandaszöveget, de nem számítottam itt erre, így megnevettetett. Mégegyszer köszi.
2021. márc. 24. 18:57
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
#6 Ez Takács Zs, csak azóta már nem jeleníti meg a nevét. Arról lehet felismerni, hogy állandóan nyomatja a kormánypropagandát, évek óta, megállás nélkül.
2021. márc. 24. 18:58
 8/16 anonim ***** válasza:
77%

2#

1. Meg az árak is nőttek..

2. Az emberek nagy része nem abban a korban van

3. A Gyurcsány alatt is válság volt, mégis azzal példálóztok. 400 ft a benzin, monnyon le. Magas államadósság, monnyon le. Egekben az euro, monnyon le. Most meg kusd van .

4.egyetértek

Csak szólok, nem vagyok se fideszes, se dk-s, tőlem egy kötélen lóghat a 2 köcsög.

2021. márc. 24. 19:01
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Kb. 1 hete telt be. De ellenzéki sem leszek, hanem távozok 1 hónapon belül az országból.
2021. márc. 24. 19:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
7: Köszi!
2021. márc. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!