Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon milyen neonáci...

Magyarországon milyen neonáci fajvédő csoportosulások léteznek még a szobordöntögető Légió Hungárián kívül?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Neonáci haverjaid, ehhez külön gratulálok, ezt miből szúrted le őszintén?
2021. ápr. 2. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
A Légió Hungária nem neonáci szervezet. Egyébként Magyarországon 8-10 komolyabb szélsőjobboldali mozgalom / szervezet létezik.
2021. ápr. 6. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Privátban kapott kérdésre a válasz: igen, 8-10 létezik.

Légió Hungária, Betyársereg, HVIM (+ Farkasok), Blood & Honour Hungary (+ C18 Hungary), Hungarian Hammerskins, Skins4Skins Hungary, Zöldinges Világnézeti Műhely (értelmiségi hungarista csoportosulás), Aryan Straight Edge Brigade.

Ide sorolható még: Gárda Motorosok, Szkíta Motorosok és egyéb kisebb, hasonló szervezetek. Ezek nem foglalkoznak aktívan politikával, de a különböző rendezvényeken megjelennek időszakosan.

Szintén megemlíthetjük a Mi Hazánk által létrehozott Magyar Önvédelmi Mozgalmat, ami az egykori (Új) Magyar Gárdának egy gyenge utánzata.

A magyarországi szervezett szurkolói csoportok között szintén vannak kötődő elemek. Jelenleg különösen a Kispest és a Diósgyőr táborában sok a neonáci, de természetesen jelen vannak a Fradi, az Újpest, a Loki környékén is.

Utolsó voltam.

2021. nov. 2. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, utánanézhetnél, mit jelent a neonáci szó. Az általad felsoroltak közül akikről hallottam már, azoknak semmi közük nincs hozzá.
2021. nov. 2. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

A neonácikkal kapcsolatban említett két promimens tábor közül az egyiknek jómagam is tagja vagyok, szerintem nem kell semminek utánanéznem ;-)

Néha bölcsebb hallgatni.

2021. nov. 2. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Mi Hazánk...
2021. nov. 7. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!