Szerinted jó döntés volt kínai és orosz vakcinát vásárolni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 17:52
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem, semmiképp.
Nem tudom.
76 szavazat
4/17 anonim válasza:
Venni? Határozottan. Elkezdeni velük oltani hiányzó klinikai vizsgálatok mellett? Kockázatos. Én nem vállaltam volna az utóbbit. Szóval én inkább a "nem tudom"-ra voksoltam.
5/17 anonim válasza:
Határozottan nem. Sok ember életébe került és fog kerülni a kormány vakcinabiznisze.
7/17 anonim válasza:
Mivel az orosz a legbiztonságosabb vakcina (és ezt követi a kínai), még szerencse.
8/17 anonim válasza:
Jó ötlet volt, mert így a fideszesek simán benyelik, nekem meg több jut az uniósból.
9/17 anonim válasza:
"Mivel az orosz a legbiztonságosabb vakcina (és ezt követi a kínai), még szerencse."
És ezt mi alapján mondod?
10/17 anonim válasza:
A kínai bizonyítottan semmit nem ér. Két oltás után sincs védettség, a harmadik után van annyi mint egy Pfizer/Moderna/AZ oltás után. A Sputnikból mivel alig érkezett be gyártási hibák miatt még tapasztalat sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!