Telefont szeretnék vásárolni, de döntés képtelen vagyok. Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Kinek milyen telefon vált be? Iphone-on gondolkodom de nekem még nem volt mert mindig Samsung párti voltam.Mit ajánltok?#telefon #bevált márka
2019. júl. 28. 22:07
1/8 grafno válasza:
Próbálj ki egy Emporiat. Új világot hoz majd read.
2/8 anonim válasza:
Mennyit szánsz telefonra? úgy jopbban tdunánk segiteni. Iphoneból veszel most egy újat (XR / XS / XS MAX / X) akkor az kb 4 évig elég lesz, egész pontosan addig amig jönnek rá a frissitések. Az iphonek időtállóak, hosszú távra érdemes velük tervezni. De persze ezek 200k feletti telefonok :)
3/8 anonim válasza:
Attól is függ, hogy pontosan mire szeretnéd használni? Mármint fényképezés, játékok, stb.
4/8 anonim válasza:
Igen, sokat segítene az ár, és a felhasználás fő célja!
Amúgy nekem például a Huawei nagyon bevált, kiváló minőség! 4 éve rendszeresen használom ugyanazt az Ascend P7-et, és bár már nagyon elavult, de ma is szinte tökéletesen működik, pedig egyszer sem volt szervizben, tehát egy Huawei-vel hosszú évekre lehet tervezni, és mivel ugyanaz a cég, így gondom Honor-ral is! Viszont márkától független vagyok, és következő telefonnak egy Samsung Galaxy A70-et néztem ki, ami nagyon szuper!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék túlzásba esni mert nekem csak átlag használatra kell.Telefonálás,internet,navigáció stb.Huaweit eddig nem mertem venni mert volt az a rémhír hogy nem fogják támogatni ezért mindenki inkább eladni szerette volna.Igaz ebből valami?
2019. júl. 29. 00:23
6/8 anonim válasza:
Hát a huawei sorsa egyelőre kérdőjeles, a még forgalomban lévő készülékeik megkapják az alap frissitéseket, szóval google playen az appok menni fognak rendesen, de tudtommal újabb android már nem kapnak és a fontos biztonsági frissitéseket se fogják megkapni mert a hardverét gyártó cégek is szerződést bontottak a huawei-el. Szóval elég kockázatos most ilyet venni, ugyanez igaz a honorra is. Hosszú távra semmiképpen sem mivel ahogy irtam nem fogja megkapni az új android rendszereket stb.. Viszont az is tény hogy most nagyon lemetn az áruk. Pl a Mate 20 Pro tavaly ilyen 300k volt, 2018 legerősebb mobilja, most újonnan már 150k-tól tudsz venni, használtan pedig 120 környékén is láttam már :) Igazából ha nincsenek nagy igényeid egy telefonnal de azért legalább 2-3 évig használni szeretnéd és nem akarsz használtan venni, akkor a Galaxy A50-et tudnám ajánlani vagy a Xiaomi-nak valamely készülékét. (Pl Redmi Note 7, Mi 8 Lite, Mi 9 SE)
7/8 anonim válasza:
6-os egy kicsit le vagy maradva, már nem kérdőjeles a Huawei helyzete, Trump már egy hónapja feloldotta a szankciókat, és megy minden tovább mintha mi se történt volna!
8/8 anonim válasza:
Így van, ez az egész dolog már legalább 1 hónapja véget ért, minden ugyanolyan, mint előtte! Nincsenek kérdőjelek, stabil a Huawei helyzete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!