Telefont szeretnék vásárolni a jófogásról mennyire lenne ez jó döntés?
Figyelt kérdés
A telefon Magyarországon csak szét szórtan elérhető és legolcsóbban 170 ezer forintért található meg viszont találtam egyet 90 ezerért a jófogáson a képek alapján jó állapotúnak tűnik és a leírás szerint minden tartozéka megvan, érdemes lenne meg néznem a készüléket ha tudok személyes át vételt rendezni pár kerülettel arrébb a házamtól?2018. máj. 27. 21:47
1/13 anonim válasza:
Használt informatikai cuccot csak hardveraprón.
2/13 anonim válasza:
Nagyszeru otlet! De tenyleg, ki az a hulye, aki kiad 170 rugot egy telora, amikor valami vadidegen szamla es papirok nelkul, gari nelkul, szigoruan csakis elore utalas utan felaron is eladja?!
4/13 anonim válasza:
90-ért vadiújat kapsz boltból, ne legyél már hülye, ez átverés.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat igen lehetséges hogy megszivom de a telefon éppenséggel csakis az alza.hun és néhány no-name gsm shopba elérhető a jófogáson kívül és eredeti áron 280 ezerért árulták csak nem rég vitték le 170 ezerre ami egy vicc ár mivel akárhol máshol nézed a telefon folytatott változata nem kerül 200 ezerbe csak hát ezekről az oldalakról pl amazon nem szállítják Magyarországra ezért gondoltam hogy megnézem de nem tudom hogy még érdemes még akkor se ha személyesen meg nézhetem a készüléket
2018. máj. 27. 22:28
6/13 anonim válasza:
Figyu mar, most kivancsiva tettel: milyen keszulek ez, ami ennyire tetu draga, es megse lehet kapni...?
7/13 A kérdező kommentje:
Google pixel 😉
2018. máj. 27. 23:44
8/13 A kérdező kommentje:
Ahah hát köszönöm szépen mindenkinek a válaszait de az életnek megint sikerült jól keresztbe tenni nekem ismételten eltűnt 70 ezer forintom a számlámról úgy hogy nincs új telefon hanem örülök ha kihúzom a hónap végéig.
2018. máj. 28. 06:32
9/13 anonim válasza:
Tehat 70 rugo elvesztese foldhozvag, de neked Pixel telo kell 90-ert... Aha.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem 70 rugo egy honappal ezelőtt még 80 rugó is oda lett ezért vágott földhöz mert egy hónap alatt ugrott 150 rugó összesen csak hát amilyen hülye és bizakodó voltam azt gondoltam az élet nem csesz ki velem kétszer ugyan úgy.
2018. máj. 28. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!