Telefont szeretnék vásárolni a jófogásról mennyire lenne ez jó döntés?
Figyelt kérdés
A telefon Magyarországon csak szét szórtan elérhető és legolcsóbban 170 ezer forintért található meg viszont találtam egyet 90 ezerért a jófogáson a képek alapján jó állapotúnak tűnik és a leírás szerint minden tartozéka megvan, érdemes lenne meg néznem a készüléket ha tudok személyes át vételt rendezni pár kerülettel arrébb a házamtól?2018. máj. 27. 21:47
11/13 anonim válasza:
Sokat megertettel, teso...
Szazezres meg annal is dragabb telot akkor vegyel, amikor az a penz nem hianyzik sehonnan a koltsegvetesedbol. Elejted egyszer, osszetorik, akkor mi van? Egy evig sporolsz ra ujra, hogy valahogy kinkeservesen felkohogd a javitas koltseget? Ha 70 meg 80 ezrek padlora kuldenek, akkor se tartalekod, se jovedelmed nincs annyi, hogy draga divatkiegeszitoket vasarolgass (igen, tudom, neked arra SZUKSEGED van, nem divatbol. Persze.)
12/13 A kérdező kommentje:
Még mindig nem 70 ezerről van szó hanem 150 ezerről ezzel együtt összesen és igen biztos keresetem nincs mert 17 múltam és nyári munkából és másból gyűjtöttem rá pénzt már egy ideje na de vitába nem akarok szállni mert az nem az én stílusom köszönöm szépen mégegyszer a válaszokat és a tippeket a következő alkalommal megvarom még olcsóbb lesz (pl miután kijon a harmadik változat) mondjuk 60-80 ezer és ha úgy lesz rá pénzem megveszem addig pedig el eldegelek a p9 liteommal 😉
2018. máj. 28. 17:16
13/13 A kérdező kommentje:
Ja és még csak annyi (remélem nem lesz vita ebből) azért szerettem volna főképp a Pixelt mert nekem kellet volna egy értelmes kamera a telefonba és ha már eddig volt pénz rá (ami már épp nincs de majd lesz a nyár végére remélhetőleg) akkor már inkább azt a telefont szerettem volna meg venni mint egy 70 ezres közép kategóriás telefont.
2018. máj. 28. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!