Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik még egy olyan párt...

Létezik még egy olyan párt Európában, mint a Fidesz, aki az Európai Parlamentben ült már a liberális frakcióban, a konzervatív néppártban és most a szélsőjobb felé kacsintgat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 21:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

wiki: "Az Európai Néppárt (angolul European People's Party, a továbbiakban EPP) európai szintű jobbközép politikai párt. "

Az, hogy te libsized, betudom a fideszes agymosásodnak.

A másik, tudtommal Churchill nem egy párt.

2021. ápr. 2. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a Wikipededai a minden esetben megkérdőjelezhetetlen forrás. Az utóbbi 10 éveben figyelted, hogy mit képviselnek? Mert azt senki sem kérdőjelezi meg, hogy alapításkor mit képviseltek.

Csodálatos szalmabábozást adsz elő. Sosem állítottam, hogy Churchill egy párt, tehát ezzel a kijelentéseddel semmit sem érsz el, csak magadat égeted. Úgy teszel, mintha rajtakaptál volna valamin. :)

2021. ápr. 2. 15:30
 13/15 A kérdező kommentje:

"Létezik még egy olyan PÁRT Európában"

Ezek szerint nem tudsz olvasni, nagyon sajnállak. :)

2021. ápr. 2. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

#13!

"Nem párt, hanem pártvezető:..." (Segítek, ezt én írtam az első hozzászólásomban.)

Most döntsd el, hogy olvasni nem tudsz vagy azért vergődsz itt, mert nem kapod meg a pénzed a pártközponttól, ha ennyire beégsz! :)

2021. ápr. 3. 10:22
 15/15 A kérdező kommentje:

"Nem párt, hanem pártvezető:"

Akkor ülj le és gondolkozz el mi a különbség egy párt és egy pártvezető között.

2021. ápr. 3. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!