Miért nyit a kormány azelőtt, hogy minden regisztrált megkapná az oltást?
Kockára az egészséged legfeljebb te teszed. Minden jogod megvan továbbra is, hogy otthon maradj, ne járj tömegbe, viseld a maszkot.
Aztán ha megkapod az oltást eldobhatod. De várjunk csak! Oltással együtt is fenáll a kockázata, hogy elkapod! Mi lesz így, te jó ég?! Örökre fenn kell tartani a korlátozást, mert jön majd a burkina fasoi kvadrupla mutáns.
Csak éppen oltással nagy eséllyel nem halok bele/nem kerülök kórházba életveszélyes tünetekkel.
Télen megfázhatsz kabátban meg sapkában is, el is dobhatnád őket, minek kellenek azok? Szerintem járj rövidnadrágba.
Van egy olyan hely ami munkahely és be kell járnom! És ha enyhít a kormány egyre jobban leveszik majd a maszkokat aztán fertőznek szépen
16.
Ha jelentkeztel szurira, elobb-utobb sorra kerulsz ... addig meg vigyazz magadra!
#13, #16
Hány éves vagy, milyen az egészségügyi állapotod? Gondolom nem vagy idős, vagy veszélyeztetett, máskülönben már megkaptad volna az oltást. Oltás nélkül is nagy eséllyel nem halsz bele!
"Télen megfázhatsz kabátban meg sapkában is, el is dobhatnád őket, minek kellenek azok? Szerintem járj rövidnadrágba."
Kellenek azok, mert anélkül 99% eséllyel megfázok. Te milyen valószínűséggel halsz bele oltás nélkül a covidba? 0,01%? Ha ez neked már kockázatos, ki se mozdulj. Télen én sem mennék ki, amíg nincs kabátom.
Tavaly is enyhített a kormány tavasszal 0% átoltottság mellett. Valahogy mégis túléltük.
Maradj otthon, és nem lesz kockára téve az egészségem.
Milyen jogon tart engem bezárva a kormány már 1 éve csak azért, mert te rettegsz?
"Nem nátha, mert a nátha létező dolog, fel tudunk mutatni olyan személyt aki már szenvedett benne. Míg ugye aki koronavirust kapott.."
A keresztszüleim fia és a testvérem is elkapta, pedig nem jártak ám olyan sok helyre. Szerencsére nem volt bajuk de az orvosok a kórházakban azt állítják, hogy sokaknak van bajuk (lehet EÜ dolgozó is). Nem vagyok otthon rettegő, hiába állítjátok ezt a gyakorin. Szóval én a személyes simerőseim körében kettőt is tudok és az orvosok meg még sokkal többet ápoltak, meg az ápolók stb. Valójában ti vagytok a szélsőségesek, nektek mindenki bérrettegő, aki nem kiabál az azonnali nyitásért, nektek mindenki otthon rettegő, aki nem kiabál azonnali nyitásért. Akkor menjetek be egy kórházba és majd ott láttok kovidost, ha nem hisztek nekem. Persze a munkanélküliekért mennyire fáj a kicsi szivetek de a kórházban szenvedőkért nem. És még ti jöttök azzal, hogy kiket szarnak le, holott ti szarjátok le a legjobban azokat akik elkapták a vírust. Nem vagyok otthon rettegő de a gyakori olvasására kívánok minél további zárást szívből! Ja és a családban midnenki megtartotta a munkáját, leszarom a csődbe ment vendéglátósokat, mint ti a valóságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!