Miért nyit a kormány azelőtt, hogy minden regisztrált megkapná az oltást?
Figyelt kérdés
Milyen jogon teszi kockára az egészségem mikor már decemberben regisztráltam?2021. márc. 31. 17:54
1/25 anonim válasza:
A hatalom jogán. Ősi természettörvény.
2/25 anonim válasza:
Én is nem rég regisztráltam. 22f szakmázás. Ez igen furcsa.
3/25 anonim válasza:
mert már nincs munkája az embereknek így pénzük sincs amiből fenn tudnák magukat tartani így nyitni kell vagy komolyabb segélyt osztani az embereknek amit nem akarnak.
4/25 anonim válasza:
Mert ez a sok szakadt csöves hőbörög, hogy étteremben kávézgatna, fesztiválokon innák egymás végbeléből a sört, és gyúrnának, mert szerintük ez egy nátha.
5/25 anonim válasza:
Mert az oltásnak nincs semmi értelme vagy jelentősége és továbbra is jogodban áll otthon maradni és rettegni.
6/25 anonim válasza:
Rettegni kiváló dolog. Maradj otthon kiskócsag!
7/25 A kérdező kommentje:
Rettegsz majd te is ha esetleg kórházba kerülsz. Egészséges fiatalok is oda kerülhetnek. Nagyon sok nagyszájú van/volt aki aztán zokogott félelmében és megbánta amiket előtte okoskodott..
Ez nem egy nátha, hiába erőltetitek.
2021. márc. 31. 18:32
8/25 anonim válasza:
Kórházba csak hozzád hasonló pávakölkök kerülnek.
9/25 A kérdező kommentje:
Kívánom neked a legjobbakat
2021. márc. 31. 18:35
10/25 anonim válasza:
Nem nátha, mert a nátha létező dolog, fel tudunk mutatni olyan személyt aki már szenvedett benne. Míg ugye aki koronavirust kapott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!