Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet Orbán Viktort és...

Hogy lehet Orbán Viktort és bandáját leváltani?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 09:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%
2018-ban is ugyanez volt, BIZTOS, HOGY BUKIK A FIDESZ. Látjuk mi lett az eredmény.
2021. márc. 31. 11:00
 22/22 anonim ***** válasza:
71%
Azért 2018ban nagyon ment a mingránoszós propaganda. Ellenzéknek még pénze sem volt hirdetni a saját programját (vagyis valamennyj volt, de annyi közel sem mint a fidesznek tehát nem nagyon jutott el kisebb városokra). Nem mondanám hogy akkor kormányváltó hangulat volt, illetve részben az volt. Listán már akkor sem szerzett 2/3-ot a fidesz, sőt az minimális különbséggel az ellenzék nyerte összességében (nyilván akkor még külön voltak) de nagyjából az ep választás óta nincs meg a fidesznek a 2/3. Listát nézve legalábbis semmiképp. Én is elég szkeptikus vagyok egyenlőre az ellenzékkel legalábbis nem hiszem hogy nyerni fognak de egy fele fele összejöhet. És őszintén, én már ennek is örülök, mert nem lesz évente "alkotmány" módosítás.
2021. márc. 31. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!