Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz az Üzbegisztánnal...

Mi lesz az Üzbegisztánnal közösen folytatott krumpli kutatások célja?

Figyelt kérdés
[link]

2021. márc. 30. 18:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"egyértelmű, hogy a kérdést egy adott oldal egy adott cikke váltotta ki" Milyen érdekes, hogy az emberekben kérdések merülnek fel ha egy cikket olvasnak! Ez valóban naggyon érdekes... Tudom, az origos, 888as (létezik még egyáltalán, nem hallok róla mostanában?), stb. cikkeket olvasókban nem merülnek fel kérdések, nem gondolkoznak, mert nem szoktak. Hiszen leírják a cikkben, hogy mit kell gondolniuk. Így természetes, hogy neked fura, ha az emberekben egy-egy cikk kérdéseket "vált ki". Tehát te megtiltanád, hogy ha az emberek olvasnak egy cikket, amivel kapcsolatban kérdésük van, akkor azt feltegyék a gyk-n. Ne aggódj, haladunk arrafelé. Ha jövőre ismét a vezéredet választják meg, akkor nagy az esélye, hogy betiltják a gondolkodást is, mert az veszélyes. Már Orwell is megmondta.
2021. márc. 30. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
12. mivel törölni fogják a hozzászólásodat, ezért leírom normális stílusban, hogy igen, az origon volt kommentelési lehetőség, ahogyan a 444-en is és a fidesz miatt szüntették meg, hiszen néhány éve más párt miatt nehezen szüntethették volna meg. Az origo már fideszes volt, amikor megszüntették a hozzászólás lehetőségét, mert nem tetszett nekik, hogy leírták kommentekbe az emberek, hogy hazudnak a cikkekben.
2021. márc. 30. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
#13 szerintem ha a fideszeseket annak nevezzük mint amik (komcsik), azért még nem törlik a hozzászólást... Még...
2021. márc. 30. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Majd kiderül. Mondjuk nem tudom miből következtettél arra, hogy én fideszes vagyok :DD Nem mintha érdekelne, szóval tarts meg magadnak, nem ez csak költői kérdés volt, nem azért írtam, hogy még egy "értelmes" hozzászólást írj.
2021. márc. 30. 19:16
 15/18 A kérdező kommentje:
8: akkor a kedvedért ezentúl mindig a 444-ről linkelek majd híreket, jól megpukkadhatsz mérgedben.
2021. márc. 30. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
#14 a #8-as fideszes komcsinak válaszoltam, nem neked... miről beszélsz?
2021. márc. 30. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak mondom, most is lehet a 444-en kommentelni. Továbbra is a Disquis platformot használja.

[link]

Illetve, aki az oldalról hiányolja, annak van lehetősége Chrome pluginnal.

[link]

2021. márc. 30. 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kell a szavazatvásárláshoz: soha nem látott mennyiségű krumplira lesz szükség, hogy a "krumplikirály" király maradhasson!
2021. márc. 30. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!