Akik Telexet olvasnak, azok minden cikket valósnak és hitelesnek tartanak?
Nem, egyértelműen nem független, nem is értem miért hívja magát annak, hanem ellenzéki.
Vicces, de talán amiből kiváltak index, objektívebb, mint ők maguk.
Én olvasok telexet. Ahogy 444-et, azonnalit, mandinert és kontrát is.
Szerintem minden hír hiteles, a narratíva változik. A propaganda hergelése ellen amely egyszerre jön balról és jobbról csak műveltséggel és tájékozottsággal tudod kivédeni magad.
#3 mond valamit. Az index most meglepően jó, de én attól félek, hogy ez az átmenet része és egy nap origo szintre süllyed.
Amúgy számok szintjén hiteles, ugyan azokat a napi fertőzés adatokat adják le, mint mindenki más, de ettől még elegem van belőle.
Én jelen helyzetben arra jutottam, hogy megnézem minden nap a az új számokat a koronavirus.gov.hu-n és abbahagyom az elemzések olvasását. A telex folyamatosan tolja, hogy mind meghalunk, a kormánymédia meg sikernek próbálja beállítani a jelen helyzetet. Remélem egyetért mindenki azzal, hogy november óta lezárások között élünk, de pont abban a helyzetben vagyunk, amit el akartunk kerülni a lezárásokkal, tehát ez sehol sem siker. A mindmeghalunk szintén nem igaz, menjenek a fenébe azokkal a cikkekkel, hogy már a természetbe se menjünk ki. Ne értsétek félre, nem vagyok vírustagadó, minimális kontaktom van, de azért a párommal hadd sétáljunk már egyet a napsütésben.
Nincs az a sajtótermék, amelyben minden cikkét hitelesnek tekinteném, még a természettudományosakat sem.
A sajtó nagyobb részt profitért van, hogy a "hír szent", az már régóta csak üres duma.
A közvetlen profit mellett
vannak, amelyek a hosszabb távon keletkező, poltika révén elérhető profitot szolgálják.
De sohasem azért olvasok, hogy megtudjam, mi a véleményem.
Azért olvasom, hogy megtudjam egyik-másik csoportnak mi a pillanatnyilag fontos.
Így aztán nem személyes ügyem, és nem kelt semmi indulatot bennem egyik sem.
köszönjük propagandakérdésedet.
Ha leérettségiztél, és nem vagy képes különbséget tenni igazság és hazugság közt, valószínűleg véletlenül engedtek át a tanáraid.
Ha önmagad nem vagy képes egy habonyista paaaaatkány cikkes origó, és egy független média közt igazságot tenni, ezzel szintén magadról állítasz ki véleményt.
Ne feledd testvérem, az, hogy a fidelitaszba beléptél és kényszerből írtad ki ezt a patkááááánykérdést, még nem mentség.
A független, nem azt jelenti, hogy nem teszi le a garast valamilyen nézet, ideológia vagy értékrend szerint, hanem azt, hogy nem függ anyagilag senkitől, leginkább a kormánytól vagy másoktól. Magyarán nem kapnak központi utasítást, hogy mit írhatnak, hanem függetlenül, szabadon dolgozhatnak az újságírók. Nyilvánvaló, hogy ellenzékiek, de ezt ők sem tagadják. A független nem szinonimája az objektívnek.
A kérdésre válaszolva, vannak olyan cikkek, amelyekkel nem értek egyet, vannak amelyekkel maximálisan igen. Normális ember rendelkezik kritikai gondolkodással, "mindegy", hogy mit olvas.
Igazad van 8-as, rosszul értelmeztem a független szó jelentését.
A függetlent én úgy értelmeztem, hogy a híreket lényegében véleményformálás nélkül tárgyilagosan közlik, de ilyen sajtó nincs Magyaroszágon, talán a világon se.
Amúgy igazat írnak és általában engem sem zavar az ellenzéki hangvétel, de a sporthírekbe nem értem miért kell belekeverni a politikát csak azért mert Orbán rengeteg pénzt öl a fociba feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!