Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Telexet olvasnak, azok...

Akik Telexet olvasnak, azok minden cikket valósnak és hitelesnek tartanak?

Figyelt kérdés
Mielőtt az lenne a válasz, hogy "talán az origó jobb?", elárulom, hogy hányingerem van attól is.

2021. márc. 30. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Virusnaci medium sajnos. Remhirekkel riogat es uszit a sved modell parti senkinek nem arto allampolgarok ellen.
2021. márc. 30. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Azt, ami megfelelően alá van támasztva, hiteles forrásokat mutatva, körüljárva. Ebben jól állnak ellenben A PÁRT médiával.
2021. márc. 30. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
44%

Nem, egyértelműen nem független, nem is értem miért hívja magát annak, hanem ellenzéki.

Vicces, de talán amiből kiváltak index, objektívebb, mint ők maguk.

2021. márc. 30. 13:31
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

Én olvasok telexet. Ahogy 444-et, azonnalit, mandinert és kontrát is.

Szerintem minden hír hiteles, a narratíva változik. A propaganda hergelése ellen amely egyszerre jön balról és jobbról csak műveltséggel és tájékozottsággal tudod kivédeni magad.

2021. márc. 30. 13:31
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

#3 mond valamit. Az index most meglepően jó, de én attól félek, hogy ez az átmenet része és egy nap origo szintre süllyed.

Amúgy számok szintjén hiteles, ugyan azokat a napi fertőzés adatokat adják le, mint mindenki más, de ettől még elegem van belőle.

Én jelen helyzetben arra jutottam, hogy megnézem minden nap a az új számokat a koronavirus.gov.hu-n és abbahagyom az elemzések olvasását. A telex folyamatosan tolja, hogy mind meghalunk, a kormánymédia meg sikernek próbálja beállítani a jelen helyzetet. Remélem egyetért mindenki azzal, hogy november óta lezárások között élünk, de pont abban a helyzetben vagyunk, amit el akartunk kerülni a lezárásokkal, tehát ez sehol sem siker. A mindmeghalunk szintén nem igaz, menjenek a fenébe azokkal a cikkekkel, hogy már a természetbe se menjünk ki. Ne értsétek félre, nem vagyok vírustagadó, minimális kontaktom van, de azért a párommal hadd sétáljunk már egyet a napsütésben.

2021. márc. 30. 13:44
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Nincs az a sajtótermék, amelyben minden cikkét hitelesnek tekinteném, még a természettudományosakat sem.

A sajtó nagyobb részt profitért van, hogy a "hír szent", az már régóta csak üres duma.

A közvetlen profit mellett

vannak, amelyek a hosszabb távon keletkező, poltika révén elérhető profitot szolgálják.

De sohasem azért olvasok, hogy megtudjam, mi a véleményem.

Azért olvasom, hogy megtudjam egyik-másik csoportnak mi a pillanatnyilag fontos.

Így aztán nem személyes ügyem, és nem kelt semmi indulatot bennem egyik sem.

2021. márc. 30. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

köszönjük propagandakérdésedet.

Ha leérettségiztél, és nem vagy képes különbséget tenni igazság és hazugság közt, valószínűleg véletlenül engedtek át a tanáraid.

Ha önmagad nem vagy képes egy habonyista paaaaatkány cikkes origó, és egy független média közt igazságot tenni, ezzel szintén magadról állítasz ki véleményt.

Ne feledd testvérem, az, hogy a fidelitaszba beléptél és kényszerből írtad ki ezt a patkááááánykérdést, még nem mentség.

2021. márc. 30. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

A független, nem azt jelenti, hogy nem teszi le a garast valamilyen nézet, ideológia vagy értékrend szerint, hanem azt, hogy nem függ anyagilag senkitől, leginkább a kormánytól vagy másoktól. Magyarán nem kapnak központi utasítást, hogy mit írhatnak, hanem függetlenül, szabadon dolgozhatnak az újságírók. Nyilvánvaló, hogy ellenzékiek, de ezt ők sem tagadják. A független nem szinonimája az objektívnek.

A kérdésre válaszolva, vannak olyan cikkek, amelyekkel nem értek egyet, vannak amelyekkel maximálisan igen. Normális ember rendelkezik kritikai gondolkodással, "mindegy", hogy mit olvas.

2021. márc. 30. 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:
70%

Igazad van 8-as, rosszul értelmeztem a független szó jelentését.

A függetlent én úgy értelmeztem, hogy a híreket lényegében véleményformálás nélkül tárgyilagosan közlik, de ilyen sajtó nincs Magyaroszágon, talán a világon se.

Amúgy igazat írnak és általában engem sem zavar az ellenzéki hangvétel, de a sporthírekbe nem értem miért kell belekeverni a politikát csak azért mert Orbán rengeteg pénzt öl a fociba feleslegesen.

2021. márc. 30. 15:39
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Én több hírportált olvasok és doktor House-al értek egyet. Mindenki hazudik.
2021. márc. 30. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!