Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » H1N1 idejében is így egymásnak...

H1N1 idejében is így egymásnak estek az emberek az oltás kapcsán?

Figyelt kérdés
Emlékeim szerint akkor is ment ez a mindmeghalunk, csak az oltás ment meg minket kampány. Akkor is így egymásnak estek az emberek vajon? Akkor is ment a “konteós vagy, mert nem oltatod magad” “érvek”?
2021. márc. 29. 22:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
63%

A H1N1 idejében is hasonló volt a terv, de akkor jött Jane Bürgermeister (osztrák újságírónő), aki leleplezte a csalást. A Baxter volt benne akkor vastagon.

https://www.youtube.com/watch?v=KYSw7Ouxq7c

A videóból kiderül, már akkor karantént és vaskos pénzbüntetést terveztek azoknak, akik nem oltatják be magukat.

Ebben a cikkben pedig a tervezett népirtás is szóba kerül (akkor még „csak” az amerikaiak ellen):

[link]

„There is clear, verifiable and unambiguous proof that Baxter AG, Austrian subsidiary of Baxter International, based in Deerfield, Ill, deliberately, wilfully and knowingly, sent out 72 kilos of live bird flu virus as one the most deadly bioweapons and supplied by the World Health Organisation, Geneva, Switzerland in the winter of 2009 to 16 laboratories in four countries and so nearly triggered a pandemic.

There is strong evidence that this event was part of a covert biological warfare against the targeted US population by infiltrating a spectrum of organisations so that they actually march as one phalanx to carry out their plan of genocide.”

2021. márc. 30. 01:29
 22/39 A kérdező kommentje:
20. Fidesz propaganda reklámunkat hallották. Persze, már mindenki a járvány miatt hal meg. Karanténban vagyunk, azt persze, a járvány öl meg mindenkit IS, mindent IS. Engem meg a te véleményed nem tud érdekelni, ha veszélyeztetett volt, miért nem maradt otthon? Csak úgy süt rólad a magyar mentalitás.
2021. márc. 30. 01:31
 23/39 anonim ***** válasza:
21%
Igen Kérdező, a fideszesek már tegnap este megjelentek itt is.
2021. márc. 30. 07:24
 24/39 anonim ***** válasza:

Na igen, én is ezt mondtam... (6-7-12-14 voltam)

2021. márc. 30. 07:26
 25/39 anonim ***** válasza:
64%

Akkoriban még a az iwiw dübörgött, de az túl gagyi volt még ahhoz, hogy mindenféle komolyabbat lehessen rajta terjeszteni...

A facebook még kanyarban sem volt divatban, csak néhány pesti celeb volt rajta... a fb csak 2010 után kezdett felpörögni nálunk.

2021. márc. 30. 07:28
 26/39 anonim ***** válasza:
33%
#25 Miért beszélsz butaságokat? 2 éve volt hogy a gyerekem közölte, hogy a facebook-ot már csak az öregek használják.
2021. márc. 30. 07:46
 27/39 anonim ***** válasza:
55%
Valamennyire igen, de nem ilyen szinten, mert nem volt ekkora mindmeghalunk-kampány, és nem törekedett a hatalom arra, hogy a kamujárványból igazit csináljanak.
2021. márc. 30. 07:52
 28/39 anonim ***** válasza:
82%

26

Én nem a 2 évvel ez előtti állapotról írtam. Két évvel ezelőtt már vastagon minden másnap jelent meg és azóta is jelenik meg mindenféle új informatikai baromság, amit a gyerekeink szeret(né)nek falni, mint a kenyeret.

De 2009 környékén bizony még az átlagember nem foglalkozott ennyire az informatikával, csak akkor, amikor valami beadni kellett, amikor valamit nyomtatni kellett, amikor valamit meg kellett nézni, vagy ugye az összes cégek, de utóbbiaknál nem a hírek-facebook miatt van az infóhálózat kiépítve... ragozni lehetne egy napig is!

Lényeg, amit már leírtunk: tizenévvel ezelőtt máshogy fogyasztottuk az internetes médiumokat és pont!

A gyereked pedig azt mond, amit akar, mert másoktól hallja és ő is mindennap mást fogyaszt, ő már a mai léptékkel pörög!

2021. márc. 30. 07:54
 29/39 anonim ***** válasza:
26%

Dede, nagy cirkusz volt, nálunk pl a faluban elkapta valaki a H1N1et, bepánikolt az egész falu, ki se mentek sokan az utcára, mert mindmeghalunk, ez volt az emberekben akkor. A falubejáratnál az autókat (!!!) fertőtlenitették kívülről. Viszont nem estek abba a hibába, hogy politikai és orvosi diktatúrát vezessenek be, egy idő után elapadt a téma, és el is felejtette mindenki, láss csodát, még élünk.

Mindenesetre a kovid tényleg rosszabb, mostmár mindenkinek van közeli ismerőse is, aki durván megszenvedte, vagy meg is halt.

2021. márc. 30. 08:03
 30/39 anonim ***** válasza:
41%

29, azért jól belecsempészted az utolsó mondatot,

pedig annak alapján inkább pirosat nyomtam volna

2021. márc. 30. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!