H1N1 idejében is így egymásnak estek az emberek az oltás kapcsán?
A H1N1 az egy természet szülte influenza mutáns volt. Nem egy olyan vírus amit mesterségesen hoztak létre Kínában egy biolaborban és mesterségesen fertőzték meg vele a világot azért, hogy majd ők adjanak valamit neked sőt ráderőltessenek valami oltást amiben azt sem tudod pontosan, hogy mi van.
Azért ez a kettő nem ugyanaz.
Én elkaptam annó még 2011-ben, pedig akkor már lecsengőben volt a H1N1.. Sokáig nagyon rosszul voltam és magas lázam volt, ami a gyógyszerekre sem reagált. Sajnos maradtak szövődmények is, amikkel együtt kell élnem(COPD).
Szerintem ez a COVID is ugyanúgy laborban mesterségesen előállított vírus mint a H1N1 volt. Valaki megint kísérleti patkánynak használnak minket és jót röhögnek a háttérben...
A hini nem telepedett rá annyira az életünkre...
Nem volt még ennyire széles körű - főleg az internethasználat.
Nem volt ennyire elmebajos sem a levegő az országban. (hiába emlegetik, hogy "emútnyócév")
Keltünk-feküdtünk, végeztük a mindennapi dolgainkat-gondjainkat.
De jó is volt még 2009-ben... még huszonéves voltam...
Hatos vagyok.
Jó, persze abban az időben is voltak bosszantó dolgok, botrányok, ésatöbbi...
De valahogy el tudtunk a hülyeségektől határolódni és azok nem tették tönkre annyira az embereket-emberi kapcsolatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!