Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet, hogy elérik hogy az...

Lehet, hogy elérik hogy az érettségizőknek ne kelljen bemenni utolsó 2 hétre? (lent több)

Figyelt kérdés

Először is leszögezném: Én be akarok menni.

Nem értem, hogy aki fél hogy elkapja, és nem tud menni érettségizni, az miért nem marad otthom orvosi igazolással. 2 hétre simán kiír az orvos, ha ezt elmondja neki.

Viszont sokaknak, köztük nekem is fontos lenne hogy a tételeket utolsó 2 hétben átismételjük SZEMÉLYESEN a tanárokkal.

(Ne azon vitázzatok hogy kinyit-e vagy nem úgy általánosságban, nem ez a kérdés)

Köszi, aki normálisan válaszol.

2021. márc. 29. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem kell "elérni" hogy ne kelljen bemenni , mert nem fognak kinyitni az iskolák.
2021. márc. 29. 17:39
 12/15 WorldOfWarcraftAtti ***** válasza:

"mert nem fognak kinyitni az iskolák."

Forrás?

2021. márc. 29. 17:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Garfield a jelszót keresd. A forrás az épp az ami jan 11-én feb 1-én feb 22-én márc 1-én márc 8-án és ápr 7-ével kapcsolatban volt. Pont ugyanaz.
2021. márc. 29. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:

semmi nem lesz itt szeptemberig ez teljesen evidens, de evidens volt már januárban is.

a lezárásnak semmi köze semmiféle kamu járvány kamu számaihoz.

fel kéne ébredni lassan.

2021. márc. 29. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:

kontetóalert.. konteóalarm!!!!!!!

2021. márc. 29. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!