Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem oltják már be végre...

Miért nem oltják már be végre az adófizető, dolgozó embereket akik nem tudnak homeofficban dolgozni?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen van. Érdekes, hogy dolgozni ezek az emberek mehetnek, ott nem lesznek vírusosak, de bezzeg máshol azonnal elkapják, tehát minden más tilos...
2021. márc. 29. 09:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%

ma 10:45

Egyetértek. Kapitalista világ van, a természetes szelekciót meg amúgy sem kéne piszkálni

2021. márc. 29. 10:47
 12/25 anonim ***** válasza:
23%

"Miért nem oltják már be végre az adófizető, dolgozó embereket akik nem tudnak homeofficban dolgozni?"

Mit nem tudsz megérteni kérdező azon hogy MÉG NINCS HOZZÁ ELÉG OLTÓANYAG?

Majd ha pár héten belül lesz, akkor mindenki aki akarja az be lesz oltva.

2021. márc. 29. 10:50
 13/25 anonim ***** válasza:
23%
Minek? Én annak örülnék, ha nem kényszeroltanának senkit. Aki akarja azt lövet be magának, amit akar, de a többieket hagyják önrendelkezni.
2021. márc. 29. 11:13
 14/25 A kérdező kommentje:

"Talán mert nem ők a legveszélyeztetettebbek? Talán mert a veszélyezetetett idősek, kismamák, kórházi dolgozók, tanárok, stb"

Na és ezeket ki tartja el? Az adófizetők!!! Ha megbetegszik az adófizető akkor miből lesz nyugdíj meg közalkalmazotti bér???????

Ha meg nem veszélyeztett akkor meg had csináljon azt amit akar ez a csoport és ne szórakozzanak már tovább!!!

2021. márc. 29. 11:15
 15/25 A kérdező kommentje:
12. De van. 2 millió adófizetőt lehetett volna már beoltani.
2021. márc. 29. 11:16
 16/25 A kérdező kommentje:
13 egyetértünk
2021. márc. 29. 11:17
 17/25 anonim ***** válasza:
27%

Lezárás mellett az idős korosztály bár fertőzés esetén nagyobb eséllyel betegszik meg komolyabban, de kisebb mértékben van kitéve a fertőzésnek.

Jobb helyen (amúgy az EU is egy kategóriába veszi őket az idősekkel) a létfontosságú üzemek dolgozóit, eü-ben, tömegközlekedésben, áruszállításban, kereskedelemben dolgozókat oltották először, aztán jöttek párhuzamosan az idősek, pedagógusok. Majd nyitás.

2021. márc. 29. 11:22
 18/25 anonim ***** válasza:
54%

14. mi az, hogy ki tartja el? Talán te tartod el a tanárokat? És most senki nem dolgozhat? Mindenki otthon unatkozik? Tudod te egyáltalán miről beszélsz vagy csak a saját kis világodban élsz és nem tudod mi folyik azon kívül? Dolgoznak emberek, folyik termelés, a vendéglátó helyek, mozik, színházak, stb. vannak zárva, gyárak, munkahelyek nincsenek bezárva. Nem értem, hogy egy felnőtt ember hogy nyafoghat úgy, mint egy gyerek.

Az 5ös meg a másik hülye. Leírom neki, hogy kik a veszélyezetettek, erre ezen megsértődik, mint egy kisgyerek és elkezd vezérezni nekem, miközben én utálom orbánt.

Nem csoda, hogy nálunk van a legtöbb fertőzött, itt tartják be legkevésbé az emberek a szabályokat, itt félnek legjobban egy kisdarab maszktól és itt viselkednek úgy sokan felnőttként, mint a kisgyerekek.

2021. márc. 29. 12:07
 19/25 anonim ***** válasza:
19 esetleg kifejtenéd bővebben, hogy miből jutottál eme elmés következtetésre? Kíváncsian várom (nyugi, nincsenek nagy elvárásim veled szemben, tudom, hogy nem tudsz egyetlen értelmes érvet se leírni :) )
2021. márc. 29. 13:02
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
a 17-en kívül tanult még valaki járványtant?
2021. márc. 29. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!