Miért nem oltják már be végre az adófizető, dolgozó embereket akik nem tudnak homeofficban dolgozni?
ma 10:45
Egyetértek. Kapitalista világ van, a természetes szelekciót meg amúgy sem kéne piszkálni
"Miért nem oltják már be végre az adófizető, dolgozó embereket akik nem tudnak homeofficban dolgozni?"
Mit nem tudsz megérteni kérdező azon hogy MÉG NINCS HOZZÁ ELÉG OLTÓANYAG?
Majd ha pár héten belül lesz, akkor mindenki aki akarja az be lesz oltva.
"Talán mert nem ők a legveszélyeztetettebbek? Talán mert a veszélyezetetett idősek, kismamák, kórházi dolgozók, tanárok, stb"
Na és ezeket ki tartja el? Az adófizetők!!! Ha megbetegszik az adófizető akkor miből lesz nyugdíj meg közalkalmazotti bér???????
Ha meg nem veszélyeztett akkor meg had csináljon azt amit akar ez a csoport és ne szórakozzanak már tovább!!!
Lezárás mellett az idős korosztály bár fertőzés esetén nagyobb eséllyel betegszik meg komolyabban, de kisebb mértékben van kitéve a fertőzésnek.
Jobb helyen (amúgy az EU is egy kategóriába veszi őket az idősekkel) a létfontosságú üzemek dolgozóit, eü-ben, tömegközlekedésben, áruszállításban, kereskedelemben dolgozókat oltották először, aztán jöttek párhuzamosan az idősek, pedagógusok. Majd nyitás.
14. mi az, hogy ki tartja el? Talán te tartod el a tanárokat? És most senki nem dolgozhat? Mindenki otthon unatkozik? Tudod te egyáltalán miről beszélsz vagy csak a saját kis világodban élsz és nem tudod mi folyik azon kívül? Dolgoznak emberek, folyik termelés, a vendéglátó helyek, mozik, színházak, stb. vannak zárva, gyárak, munkahelyek nincsenek bezárva. Nem értem, hogy egy felnőtt ember hogy nyafoghat úgy, mint egy gyerek.
Az 5ös meg a másik hülye. Leírom neki, hogy kik a veszélyezetettek, erre ezen megsértődik, mint egy kisgyerek és elkezd vezérezni nekem, miközben én utálom orbánt.
Nem csoda, hogy nálunk van a legtöbb fertőzött, itt tartják be legkevésbé az emberek a szabályokat, itt félnek legjobban egy kisdarab maszktól és itt viselkednek úgy sokan felnőttként, mint a kisgyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!