Április 19. után versenysportolói igazolás nélkül is lehet már menni edzeni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 14:26
2/7 Fsms válasza:
Mivel a Fidesz megint össze-visszabeszél , 16.-án talán kiderül.
3/7 A kérdező kommentje:
De az iskolák és a boltok is kinyithatnak elvileg
2021. márc. 28. 14:43
4/7 A kérdező kommentje:
Már lepukkadtam, november óta 10 kilót fogytam. 10 kg izom lement
2021. márc. 28. 14:43
5/7 anonim válasza:
Aki nem volt legalább olimpiai bronzérmes, az nem versenysport, hanem hobbihülyeség...
6/7 A kérdező kommentje:
Mégis egy csomóan járnak edzeni mindenféle kamuigazolásokkal
2021. márc. 28. 16:39
7/7 anonim válasza:
Kedvencem az, hogy a sakkozó mehet edzeni, mert versenyszerűen "sportol", de például én, aki szigorúan éveket át járt lelkiismeretesen, odafigyelve az egészségemre, edzéstervre, stb. (aminek köszönhető, hogy amikor elkaptam a covidot, kb alig volt valami bajom), nem mehetek, mert nincs papírom.
Akkor most vagy csak és kizárólag testépítők, vagy TÉNYLEGES versenysportolók mehessenek, ne pedig Pistike aki 2 havonta 1-szer elmegy teniszezni, vagy pedig senki ne használhassa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!