Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz kormány miért nem...

A Fidesz kormány miért nem tett 12 év alatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében semmit a jobb fizetésekért és az alacsony keresetek SZJA elengedésért?

Figyelt kérdés

Esküszöm hányok, mikor pofáznak, így növekedtek az árak és úgy. Az m1 naponta hülyíti a népet közben a háttérben meg a sikkasztások zajlanak.

Mikor Borsodból kellett feljönnöm dolgozni Budapestre, otthon a határ mellett mai napig ilyen minimálbéres fizetések vannak ami 10-15 éve még jónak számított.

Akkor nem 560Ft volt egy liter olaj, és a benzin is csak 220-260Ft/L volt.

20.000-30.000Ft volt a nagybevásárlás ma ez 70.000Ft!

Itt egy fokkal jobb a helyzet, mint otthon de csak azért mert van szállásom.

De ha lenne valakim akkor meg, az albérlet elvinne minimum 200-250.000Ft rezsivel (és ez csak a lakhatás). (tudom mert egyik kollégám, a legolcsóbb helyen van és ennyit fizet)

Én azt vettem itt észre, az átlag fiatal dolgozó korosztály Vidékiek, Budapestre a Budapestiek pedig külföldre mennek dolgozni.

És a drága jó Fidesz, krumplit oszt az elszegényedett népnek, a szavazatáért.

Rengeteg ház le van pusztulva, és nincs pénze az embereknek, hogy megcsinálják maguknak.

Több tucat olyan településen jártam ahol, csak közmunka volt, na ott aztán kész vége volt mindennek. Az utak ott holdbéli tájakra emlékeztettek.

2021. márc. 27. 15:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Én programozó vagyok Miskolcon. Egy Ausztrál cégnek dolgozom, freelancerként, komoly projekten. Kapaszkodj meg: 1,8 millió forintot utalnak nekem a munkámért, forintba átváltva az ausztrálok.

Budapesten ennek a töredékét kereshetném.

Mindenhol lehet sok pénzt keresni, az online világban ez már nincs helyhez kötve. Ráadásul én szeretem Miskolcot, és környékét, nem élnék szívesen Pesten.

2021. márc. 27. 17:04
 12/12 A kérdező kommentje:

8# látogass el Zemplénbe és akkor mond szar hely! Magyarország legszebb része.

Hadjuk Kazincbarcikát az teli van c.vel és semmi nincs ott!

Miskolci programozó... hát te csak egy vagy a milliókról aki külföldre dolgozik és talán keresett 1,8 milcsit na persze

A Microsoftnak programozó ismerősei, kaptak 1,1 milliót tavaly akkor miről beszélünk?

A Fidesz a hibás , azért mert rengeteg munkát tudott volna egy stadion árából kiépíteni Zemplénben.

2021. márc. 27. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!