Szerintetek ki fognak nyitni az iskolák és az óvodák április 19-én?
#5 Ez nem egyirányú :)
Azért nő meg a betegszám, mert terjed a vírus.
Amiért megnőtt a betegszám, csökkenteni akarják, ezért korlátoznak.
A korlátozások segítik, hogy kevesebb legyen a kontakt, kevésbé terjedjen a vírus.
Ez körkörösen összefüggésben van. :)
Szóval nem. Nem "Éppen fordítva" van a dolog.
12 tanulj meg érvelni. Mi nem segített?
Az, hogy nem engedik, hogy köpködjenek az segít. Oka, a vírus aeroszolizált nyálcseppekel és tüdőből kiáramló leheletcseppekkel terjed. Ezt a maszk nagy részben felfogja.
Az, hogy csökkentik a személyes találkozókat, az segít. Oka: nem tud terjedni a vírus, ha nincs ember akik között terjeden.
Érvelj és ne csak üres visszhangja legyél egy be nem fejezett mondatnak, mert az kevés, mint teszkós kifliben a kanyar.
Mit jelent számodra a covidikatúra?
Szerinted csak az intézkedések hozásával van kapcsolatban a terjedés?
Azt szeretnéd kifejezni, hogy intézkedések nélkül nem lenne ennyi esetszám?
Szerinted, ha az intézkedéseket folyamatosan áthágják az emberek, akkor a járvány figyelmébe veszi a törvényeket, vagy az emberek viselkedése határozza meg egyedül, hogy miként tud terjedni a vírus, vagy teljesen független a viselkedéstől is a vírus terjedése?
Ha valóban érvelni akarsz és megértést találni, megkérlek, hogy használj olyan kifejezéseket, amiket ezt segítik. A "covidiktatúra" nem az.
Franciaországban sokkal erősebb intézkedések vannak és kisebbek a számok.
Németeknél sokkal lelkiismeretesebb emberek élnek és jobban betartották a szabályozásokat, kisebbek a számok.
Ha másokhoz akarsz hasonlítgatni minket, akkor azt is vedd figyelembe, hogy nálunk nem alakult ki mutáns, mégis be lett hozva.
Milyen intézkedések lettek volna célravezetőek, hogy csökkenjen a görbe?
Milyen intézkedések segítették volna a görbe további növekedését?
Ezeket szépen vesézzük ki, ne csak egybites gondolkodással álljunk a helyzet elé, mert ezt a jelenlegi helyzetet nagyon sok minden befolyásolja és nagyon sok mindenki nem érti, de mint a fociban, itt is mindenki szakértőnek hiszi magát.
- Leírtam teljesen érthetően, hogy nincs fogalmam arról, hogy neked mit jelent a covidiktatúra. Így nincs vita alapod, amit számonkérhetsz.
- Továbbá a bizonyítási kényszer áthárítása egy tipikus érvelési hiba.
- Nehezedre esik hosszúnak mondott szöveget (alig negyed oldalt) értelmezned, ezért személyeskedéssel eltereled a témát.
- Szerinted más hatalom áll felettem, amikor kifejtem azt, hogy nem egybites a szituáció, de te ragaszkodsz ahhoz az egy bithez, amit ki sem tudsz fejteni még kérésre sem, hogy mit jelent számodra. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!