Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne, ha a kormány kötelez...

Mi lenne, ha a kormány kötelezővé tenné mindenkinek a coviod elleni védekezésben való részvételt?

Figyelt kérdés
Szemlátomást rengeteg az unatkozó. Nagyon sok a lezárást bíráló net király. Simán tudnák a felesleges energiáikat pl. betegek hordására, otthoni karanténban lévőknek bevásárlással, fordítani.. De az oltó vagy tesztelési pontokon is segíthetnének, sok emberre lenne szükség...

2021. márc. 27. 05:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
"Minek? Nincs is szükség ilyesmire." Óriási szükség lenne rá- pl voltam tesztelésen. 2 mentős csinálta akik szemlátomást rendkívül fáradtak voltak. pl a papír munkát vagy az emberek útba igazítását simán tudnák itteni net lovagok is végezni. Ja és én Gödényéket sem pénz büntetésre ítélném, hanem valami közmunkára ilyen helyen.
2021. márc. 27. 07:14
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem kötelezővé kellene tenni, hanem jól megfizetni, biztos akadna rá elég jelentkező. A kötelező munka azt jelenti, hogy mindenki a minimumot hozza amiért még nem jár bünti és úgy lóg ahogy csak bír.
2021. márc. 27. 07:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

12es

Ja es jobb lenne ha 2 balfhasz amatőr ugrana be, akik azt se tudják mi az az iktatószám, vagy ilyen alap dolgok, és 3x jobban lefárasztanák a szakikat, mintha maguk a szakik csinálnák meg a munkájukat.

2021. márc. 27. 07:19
 14/26 A kérdező kommentje:
Pedig itt a neten rendkívül sok a szakember. Úgy értenek a lezárásokhoz, meg a vírus terjedéséhez hogy csuda. Ne okozhatna nekik egy adatlap kitöltése.
2021. márc. 27. 07:33
 15/26 A kérdező kommentje:
"Nem kötelezővé kellene tenni, hanem jól megfizetni" sajnos ez nem pénz kérdése. Nálunk sokkal fejlettebb Ny-Eu.-i egészségügy sem tud mit kezdeni a problémával.
2021. márc. 27. 07:50
 16/26 anonim ***** válasza:
56%
Magyarországon az emberek egy része úgy értelmezi a demokráciát hogy mindenki azt csinál amit akar.
2021. márc. 27. 07:55
 17/26 anonim ***** válasza:
62%
Felőlem. Én úgyis kikerülném.
2021. márc. 27. 08:30
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
Fizetek annyi adót, és vettek el már annyi időt a fiatalságomból, hogy bőven kiveszem a részem a járvány elleni védekezésből, sőt egyéni szinten az immunrendszerem erősítésével, elmém tisztán tartásával az átlag fölött vagyok.
2021. márc. 27. 09:04
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Mennék én, ha normálisan megfizetnék. De önkéntesként nem fogok csak azért fél napokat ott szenvedni ingyen, hogy kisegítsem azt a kormányt, akik miatt már a járvány előtt is alig működött az egészségügy.
2021. márc. 27. 09:43
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
Jelenleg munkanélküli vagyok, pár százezer emberrel együtt, szerintem elmennénk páran normális napidíjért, bár ki tudja mik derülnének ki ott.
2021. márc. 27. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!