Ilyen rossz járványügyi adatokkal hogyan akarunk nyitni?
Túl sok a beteg a kórházainkban,és nem marad a nyitás után tartalékunk a kórházi osztályokon a szabad ágykapacitás vonatkozásában. Veszélyes lehet.
A rengeteg fekvő beteggel,akik amúgy már leköti a kapacitásokat egy nyitással tovább fogjuk terhelni az ápolókat.Csak az oltás kevés a nyitáshoz,a betegszámnak is csökkennie kéne.
Egyébként áruld már el nekem, hogy honnan ez a sok beteg?
Én például itt rohadok otthon majdnem egésznap.
Azért nem kell szigorítás, mert ezeknek akkor is sikerül növelni a számokat.
41 %-os növekedési rátája nem sok országnak van,ezzel most az élre is álltunk,ezen a nem túl dicséretes képzeletbeli dobogón.
Mindíg hangsúlyozza kormány az átoltottsággal kapcsolatos dobogós helyezéseinket,kíváncsi leszek ezt az első helyet vajon megemlítik-e.Ez nem dobogós hely,ez egy első hely lenne!
Ilyen körülmények között nyitásban gondolkodni? Nem értem.
Ausztria sokkal kedvezőbb adatok mellett a három keleti tartományát lezáratta tegnap./Burgenland,Alsó Ausztria,és Bécs térsége/
mivel logikus, hogy a korlátozások eredménytelenek voltak.
amit elértek velük, hogy lett 700 ezer munkanélküli, ami elképesztő rekord.
meg az egész ország visszajelentett miniálbéres fekete foglalkoztatott lett, a többi borítékban.
alsó hangon 100e vel csökkentek a fizetések.
közben a korházak meg elvileg fullon vannak.
de mivel ez utóbbi ügyben a valóság ugye 7 pecsétes titok, így ennek a valóságértékét nem tudja megítélni az állampolgár.
9/
Mivel a korlátozások eredménytelenek voltak,akkor már minek korlátozni,mert úgyis eredménytelenek lesznek.Ezért inkább kinyitunk.Jó kis fifika.
Mi lesz ebből? Madonna mia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!