Az Alaptörvény konkrétan miben és hogyan korlátozza a melegeket?
Egyszerű agyú.
Melyik a valószínesebb.
10
Gratulálok.
Emberség: 0, empátia: 0 normalitás: 0, EQ: 0
Maximálisan egyetértek Veled...!
"De a gyereknek az lenne az előnyös ha marad az intézetben, mert Novák Katalin nem engedni hogy valaki örökbefogadja?"
Még mindig jobb, hogy intézetben maradjon, minthogy olyan emberek fogadják örökbe, akik azt sem tudják magukról, hogy fiúk vagy lányok.
"Tudod eddig a melegek azokat a gyerekeket fogadták örökbe akiket a tökéletes heterók nem akartak."
Helyes, hogy ezt is megszüntették.
" Úgyhogy eddig is előnyben részesítették a házaspárokat és a heterókat."
Ez a normális.
"De ha már melegek sem fogadnak örökbe valakit akkor megy külföldre. Szóval a csodálatos családbarát Novák Katalinnak köszönhetően (akinek az eredeti feladata ugye a születésszám emelése lenne) rengeteg magyar gyerek fog külföldre kerülni."
Hát jobbban is jár szegény.
"Csak nyilán nem látja ezt az átlag fideszes."
Nem vagyok fideszes.
"Még mindig jobb, hogy intézetben maradjon, minthogy olyan emberek fogadják örökbe, akik azt sem tudják magukról, hogy fiúk vagy lányok"
Na ez az a helyzet amikor nem tudom hogy ez poén vagy komoly... :D
Jártál te már intézetben? Van fogalmad arról milyen ott egy gyereknek? Mellesleg a melegek abszolút tisztában vannak azzal hogy fiúk vagy lányok. Mint írtam az apa férfi anya nő egy propaganda szöveg. És mint látszik betalált az olyanoknak mint te.
"Helyes, hogy ezt is megszüntették"
Miért is? Mert maradhat ebben a fantasztikus gyönyörűen felszerelt intézetben ahol kap egy csokit karácsonykor megy Novák Katalintól egy zoknit karácsonyra? Emellé kb 0 szeretet, 0 segítség.
A heteró párok előnyben részesítését én is jónak tartom. Sőt a melegek egy része is de akkor legyen meg azoknak a gyerekeknek is a lehetősége családba kerülni, akiket heterók nem fogadnak örökbe.
"külföldön ugyan úgy vannak szivárványcsaládok, mint hetero családok. És érted még mindig élnek"
Mondta bárki is, hogy meg fognak halni?
"Mellesleg a melegek abszolút tisztában vannak azzal hogy fiúk vagy lányok."
Aki azt mondja, hogy ő amúgy egy nő, de közben mégis férfi, az nem hiszem, hogy tisztában van az ilyesmivel. Mellesleg ott vannak a transzneműek, akiknek már tényleg fogalma sincs arról, hogy ők micsodák. Tiszteletben tartom az emberi méltóságát mindenkinek! De a gyerekeket ne tegyük ki annak, hogy identitászavaros szülők neveljék őket. Ilyet még a legvégsőbb esetben sem szabad megengedni.
"Mint írtam az apa férfi anya nő egy propaganda szöveg. És mint látszik betalált az olyanoknak mint te."
Fidesz nélkül, Vitya nélkül, propaganda nélkül, meg minden ilyen f@szság nélkül is ez a véleményem. Mindig is ezt vallottam, és ezt is fogom.
"Miért is? Mert maradhat ebben a fantasztikus gyönyörűen felszerelt intézetben ahol kap egy csokit karácsonykor megy Novák Katalintól egy zoknit karácsonyra? Emellé kb 0 szeretet, 0 segítség."
Úgy állítod be ezt az egészet, mintha az intézetben éheztetnék a gyerekeket, nem adnának nekik normálisan kaját, úgy bánnak a gyerekkel, mint egy kutyával, lenézik és semmibe sem veszik őket. Mindenki rossz. Rosszak az intézeti dolgozók, rosszak a heterók, rosszak a keresztények, rosszak a fideszesek, itt mindenki rossz és gonosz, csak a "melegek" és társaik a szentek és a jók, akiknek adjuk oda a gyerekeket, mert ők majd meg tudják becsülni, nem úgy, mint a heterók. Még a végén a heteró lesz a "fúj", a homo meg a normális. Szégyen!
"Aki azt mondja, hogy ő amúgy egy nő, de közben mégis férfi, az nem hiszem, hogy tisztában van az ilyesmivel"
Szerintem neked tényleg fogalmad nincs arról hogy ez az egész mi.
"Rosszak az intézeti dolgozók, rosszak a heterók, rosszak a keresztények, rosszak a fideszesek, itt mindenki rossz és gonosz, csak a "melegek" és társaik a szentek és a jók, akiknek adjuk oda a gyerekeket, mert ők majd meg tudják becsülni, nem úgy, mint a heterók. "
Hol írtam, hogy rosszak az intézeti dolgozók?
Hol írtam hogy rosszak a heterók? Egyébként it miért írnék ilyet ha én is az vagyok? :D
Nem írtam azt se hogy a melegek jók,de az tény hogy ők jobban meg tudnak becsülni egy örökbefogadott gyereket, hiszen nekik nincs más lehetőség. Egy heteró párnak az örökbefogadás egy negatívum, hiszen kiderült, hogy nem lehet gyereke.
Az intézményekről meg szerinrem kérdezz meg egy ott nevelkedett/nevelkedő gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!