Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmagyarzná valaki közérthetőe...

Elmagyarzná valaki közérthetően, hogy mi konkrétan a NER?

Figyelt kérdés
A NER kb. a Fideszt kormányt jelenti? De miért kell a NER, mint megnevezés vagy ez honnan jön? :D Elolvastam a wikipedia cikket, de csak elvont hablatyolás az egész, semmi kézzel fogható.

2021. márc. 23. 23:28
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
És kire mondják, hogy NER lovag? :D
2021. márc. 23. 23:28
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
2021. márc. 23. 23:43
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Erre én is kíváncsi vagyok
2021. márc. 24. 00:28
 4/23 anonim ***** válasza:
18%
NER=FIDESZ+kamu ellenzek(DK, Jobbik) illetve a szavazo táboruk.
2021. márc. 24. 00:33
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

Fidesz = a párt, amely felállította a NER-nek nevezett politikai rezsimet

NER = magának a (Fidesz által felállított) rezsimnek a neve, elméletben fennmaradhatna akkor is, ha a Fidesz megszűnne kormánypárt lenni; az más kérdés, hogy a gyakorlatban senki más nem szeretné ugyanazt a politikát folytatni, amit a Fidesz elkezdett

Én legalábbis így értem.

2021. márc. 24. 00:58
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
Úgy képzeld el, mint az "Ali baba és a 40 rablót" csak ezek nem végeznek fércmunkát hanem precizen mindent ellopnak....
2021. márc. 24. 02:17
 7/23 anonim ***** válasza:
18%

Nemzeti politika mellett elhivatott politikusok, vállalkozók, médiaszereplők, stb. együttműködése.

Amúgy minden gazdaságilag sikeres országban van ilyen, az adott ország gazdasági és politikai érdekeinek érvényesítése végett. Ahol kivételesen jó ez az érdekérvényesítés ott kimagasló GDP-t produkál pl. Luxemburg.

A globalista tőkének pláne van ilyen rendszere. (sajátosan az is lehet nemzeti de azt most inkább hagyjuk...)

Csak velünk magyarokkal akarják elhitetni, hogy ez valami bűntől fogant dolog... Persze mert amit a magyarok vesztenek ezen azt megkapják a külföldiek....

2021. márc. 24. 05:41
 8/23 anonim ***** válasza:
45%
A NER az a pénzlenyúlásra létrejött fideszes maffiapolitikusok összefoglaló neve.
2021. márc. 24. 06:19
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

"Nemzeti politika mellett elhivatott politikusok, vállalkozók, médiaszereplők, stb. együttműködése."

A nemzeti politika az ő esetükben azt jelenti, hogy a lehető legtöbb vagyont átjátszani a kezükbe, a közpénz lenyúlásával.

Csak egy elvakult fideszes hiheti, hogy ha közpénzből milliárdosok lesznek a fidesz-közeliek, akkor az jó az országnak. Nem az ország építése a legfőbb céljuk, hanem a lehető legtöbb közpénz lenyúlása, hogy még a családtagjaik is milliárdosok legyenek.

2021. márc. 24. 06:22
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
Nemzeti Együttműködés Rendszere...
2021. márc. 24. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!