Mit jelent a négyzetméter alapú vásárlás?
Figyelt kérdés
Kiszámítják hány m² a bolt területe és úgy osztanak fel 10 m² -ert egy főre?
Mire egy emberke végigmegy egy pici bolton az is kb negyedóra, plusz jön a húsvét mindenhol tumultús lesz. Sok értelme van... meg hogy a boltok este 9ig legyenek nyitva. Van aki 12 órázik reggel 6tól este 6 ig. Most meg 14 órázzon?
2021. márc. 26. 11:31
11/25 anonim válasza:
9: pontosan... De ugyanez a szabályozás van - hónapok óta!!! a dohányboltoknál is. ÉN nem dohányzom, de a pékség mellett van egy, látom.... Soha semmi ajvékolást nem láttam...
Szerintem a 7-es magából indul ki... :-D
12/25 hollófernyiges válasza:
Ezúton szeretnék gratulálni annak a baromnak aki ezt kitalálta, hogy ahelyett, hogy odabent kerülgetnék egymást az emberek a tescóban, most majd egymás nyakába lihegnek a sorban.
13/25 anonim válasza:
12: ha te nem tudsz normálisan sorban állni, ne vetítsd ki másokra a lihegésedet... :-D :-D
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
Imádom az ilyen 9 és 11 féle válaszolókat, akik azt hiszik, hogy a tyúkszaros falujuk a reprezentatív példa MINDENRE IS :DDD Ha ott nincs gond, akkor sehol sincs. Ha a közvetlen környezetemben nincs covidos akkor a vírus nem létezik, ha nem láttam még gyilkosságot soha, akkor nincs gyilkosság :D
16/25 anonim válasza:
Amennyiben Budapest II. kerülete nálad tyúkszaros falu, akkor hidd azt! :-D :-D :-D
17/25 anonim válasza:
#15 pont hogy te indulsz ki a saját tyúkszaros faludból. Értelmes emberek között nincs hiszti, hanem kint megvárják, amíg az előző kijön. Mi értelmes emberekkel találkozunk.
18/25 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy tyúkszaros falu, vagy II. ker, értsd jól. Azért mert te nem látsz ilyet, attól még létező dolog.
19/25 anonim válasza:
A kijáratnál kiterítik amit vettél, és ha nem foglal el 1 négyzetmétert az árú, akkor indokolatlanul voltál boltban és kegyetlenül összevernek.
20/25 anonim válasza:
Azt hogy miutan mint a szardiniak elbuszoztal a tescoba ott man aztan allhatsz sorba egy orat hogy jo szellosen vasaroljatok majd onnan megint felszallsz a szardiniajaratra es jol megvedett a fidesz. Orulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!