Jeffrey Spender kérdése:
Milyen vírus a Koronavírus, hogy Tavasszal és Ősztől dühöng, de Nyáron "szabadságra" megy és lehet tömegekbe verődni, a strandokat nyitni és hasonlók ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 14:45
11/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nyárra "eltűnik". A hülye magyarnak csak annyi a lényeg, hogy nyáron le tudjon menni a Balatonra lángost enni, utána meg mehet vissza robotolni éhbérért egész évben. Ha ezt is elvennék tőle, akkor már az is kiverné a balhét, akit eddig nem érdekelt semmi. Az, hogy gyerekeken meg terhes anyákon kezdenek majd kísérletezni, meg börtönt csináltak jóformán az emberek lakásából, meg hogy a gyerekek jóformán 1 éve nem tanulnak, ez nem veri ki a biztosítékot!
12/13 anonim válasza:
Igazad van 11-es nagyon is!Én is így gondolom.Aki engedi hogy rajta kísérletezzenek az az ő dolga.Én biztos nem bólintanék rá
13/13 cami55 válasza:
Azért mert nyáron a politikusok szabadságon vannak! És a kettő nagyon összefügg egymással! Ez távirányított hiszti nyavalya! És föleg médián keresztül rettegéssel terjed, van aki eszét veszti és fejét! Láttam meg se lehet közelíteni 2-méter belül, mert ordít! Végül is bolond a világ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!