Mégsem lesznek speciális szabályok húsvétra?
És most nem jelentették be azt sem, hogy holnap Orbán bejelent.
De amilyen optimista volt a mai Qurmányinfó, nem lesz itt semmi szigorítás és fű alatt fognak az enyhítések megkezdődni.
De még benne van a pakliban, hogy annyit romlik a helyzet, hogy jövő szerda este fog orbán rendkívüli bejelentést tenni.
orbán - a gciii szerint a halál kevésbé fontos, mint a halál.
Szerencsére az exponenciális sorokon neki sincs hatalma. Néhány hét, és mi leszünk az elrettentő példa. Már most is rosszabbak vagyunk, mint Bergamo.
Hihetetlen, hogy valakinek szabály kell, hogy eldöntse, hogy mit akar csinálni.
Rettegsz, zárkózz be
Leszarod, ne zárkózz be, de ne locsolj rettegőt
ötösnek üzenném, a járvány épp attól terjed, ha valaki nem érti meg a szabályait. Te ne hősködj nekünk, és ne nevezd rettegőrnek, ha valaki megértette, más ember mitől hal meg.
Te ne okoskodj. Azt a szkiskolában keleltt volna.
Mivan? Beleírtam, hogy ne látogasson rettegőt. Ha a rettegő otthon marad, nem fertőződik meg.
Mondjuk valószínűleg ez sem igaz, mert én szarom le az összes korlátozást már a kezdetek óta, és antitest teszttel igazoltan sem tudtam Bp-i lakosként, napi szinten a BKK-t használva megfertőződni, mert nem építettem le az immunrendszerem. Elárulom, szerencsétlenek, akik 1 éve a kenyeret is hypozzák az első bármilyen nátha miatt makkra kerülnek majd, mert több, mint 1 éve semmilyen behatás nem érte az immunrendszerüket, és erre a kormányok most kezdenek ráébredni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!