A legjobb dolog ami a Jobbikkal történhetett, hogy az idealista Vona Gábor helyét az a Jakab Péter vette át az elnöki székben, aki érti az egyszerű emberek nyelvét?
"Vona Gábor cicákat simogatott.
Jakab Péter parizert eszik."
És ezért miért vagy magad alatt. A bálványod is simogatta a kutyáját néhány hete, az hogy hogy nem borított ki lelkileg ennyire, Misike?
"Már visszasírjátok mert Jakabnak volt annyi esze, hogy összefogjon a tolvaj vezéretek ellen."
Vonának legalább voltak elvei és gerince. Nem állt össze Gyurcsányék féle kommunistákkal (ne legyenek illúzióink, ezek kommunisták, a momentumos kisdobos fiúval együtt), volt egy határ. Addig szavasztam a jobbbikra. Mégis mennyire életképes egy "összefogás", aminek az alapja kizárólag az "Orbán takarodj!", meg a "Vesszen a NER!", jövőkép és épkézláb program nélkül? Az O1G-n kívűl ezeket semmi nem tartja össze, amint szereznek egy kis hatalmat felzabálják egymást.
Ezt nem értem, amikor 2018-ban meg volt a lehetőség hogy a Jobbik kerüljön hatalomra elhittétek a sok Fideszes sz*rt amit Vona Gáborról elterjesztettek, mert kiforgatták a szavait, de annak már lusták voltatok utánajárni hogy mennyire állít igazat a Fidesz lejárató kampánya.
Fogadjunk hogy azt sem tudtátok hogy a Jobbik ötlete volt a határkerítés felállítása, mert ők már a Fidesz előtt reagáltak a migrációs nyomásra.
A muszlim Vona megbélyegzés is annyira volt igaz hogy jó kapcsolatot ápolt a törökökkel külpolitikailag.
Most meg a tanárból feltörekvő Jakab Péter sem jó nektek, mert parizert eszik hát esküszöm az eszem megáll...
Még mindig jobb lenne mint ez a gyökér Fidesz, lassan ott tartunk hogy a nemzeti vagyon a kb. 200 amúgy is gazdag Fideszes zsebében lesz, miközben mi átlag állampolgárok kidolgozzuk a belünket hogy meglegyen a nettó 200.000Ft jó esetben diplomával.
Vonában csalódtam mert hittem benne.
Jakabot soha se tartottam alkalmasnak egy magyar nemzeti párt vezetőjének, ezért nem is csalódhattam benne. Kinyírta a Jobbikot és egy DK csicskát csinált belőle. Nem hinném, hogy ennek a Jobbiknak maradtak magyar nemzeti szavazói. Azok most vagy a Fideszre készülnek szavazni vagy senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!