Megbocsátasz Gyurcsány Ferencnek?
Figyelt kérdés
Én nem azt kérem tőletek, hogy juttassátok újra hatalomra. Én csak annyit kérek, hogy bocsássatok meg neki!2021. márc. 25. 03:54
11/20 anonim válasza:
Én megbocsátok Gyurcsánynak is és Orbánnak is csak takarodjon mind a 2 a politikából örökre a sleppjével együtt.🤗
12/20 anonim válasza:
Mit kellene megbocsátani? Hogy olyan hülye volt, hogy nyilvánosan beszélt arról, amit tudtunk? Szerinted Orbán nem hazduik éjjel-nappal? Gyurcsány legalább időben rájött, hogy hoppá, eddig lehetett hazugsággal bármit elérni, de itt a határ, és most már baj van, mert tovább nem lehet rá építeni. Semmi másról nem szólt a beszéde.
13/20 anonim válasza:
12# gyurcsány nem rájött hanem LEBUKOTT. És utána még mindig hazugsággal mosogatta magát.
14/20 anonim válasza:
Most meg úgy csinál mintha mi se történt volna
15/20 anonim válasza:
Orbán már óvatosabb. Az ő öszödi beszédére nem lehet bevinni okostelefont és diktafont😆
16/20 anonim válasza:
Senkit nem kell gyűlölni. Gyurcsány Ferenc alkalmatlan politikusnak. Erről a többi ellenzéki párt is meg van győződve. Lenne nála alkalmasabb vezető.
18/20 anonim válasza:
Nekem ő nem létezik, de a felesége sem!!!
19/20 anonim válasza:
Én mindenkinek megbocsájtok jó keresztény módjára. Ettől függetlenül nem akarom a parlamentben látni.
20/20 anonim válasza:
Nincs mit megbocsájtani. Én őt leírtam, miniszterelnöknek nem alkalmas. De én sem és még sokan mások sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!